Alper Gezeravcı uzaydan görüntü paylaştı! Türk halkına dikkat çeken not!

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, uzaydan görüntü paylaştı. Gezeravcı paylaştığı fotoğrafa, "Ülkemizi uzay araştırmaları alanında hak ettiği seviyeye getirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz." notu düştü.

Alper Gezeravcı uzaydan görüntü paylaştı! Türk halkına dikkat çeken not!
Alper Gezeravcı uzaydan görüntü paylaştı! Türk halkına dikkat çeken not!
GİRİŞ 23.01.2024 19:40 GÜNCELLEME 23.01.2024 19:41
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Son dakika Alper Gezeravcı haberleri: Gezeravcı, Instagram hesabından, kendilerini taşıyan kapsül kenetlendikten sonra diğer yolcularla fotoğrafını paylaştı.

GEZERAVCI 'YÜZÜMÜZDEKİ MUTLULUK' NOTUYLA PAYLAŞTI

Paylaşımında Gezeravcı, "Kapsülümüz kenetlenme limanına eriştikten kısa bir süre sonra yüzümüzdeki mutluluk, astronot arkadaşlarımızın kameralarına bu şekilde yansımış." değerlendirmesinde bulundu.

'UZAYDAN HEPİNİZE, EN İÇTEN SEVGİ VE SELAMLARIMLA'

Uluslararası Uzay İstasyonunun, farklı ülkelerden astronotları bir araya getirerek küçük bir dünya oluştururken evrene ışık tutmak için gerçekleştirilen birçok deneye de ev sahipliği yaptığını bildiren Gezeravcı, şunları kaydetti:

"Biz de bu deneyimi bizzat yaşayarak ülkemizi uzay araştırmaları alanında hak ettiği seviyeye getirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Uzaydan hepinize, en içten sevgi ve selamlarımla."

 

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • esas 3 ay önce Şikayet Et
    Bir sonraki çıkışta uzay yürüyüşü yapmak eğitim listesine alınmalı. Yetişecek olan astronotlara tecrübeli birinin eşlik etmesi lazım. Projenin savaş gibi sebeblerle uzayacağı öngörülerek daha genç bir pilotunda dahil edilmesi lazım.Sonra yaştan dolayı gönderemezsek bizim astronotlar herşeyi gösterebilen biri olmadan tecrübe etmek zorunda kalırlar.
    Cevapla
  • Adamın Birisi 3 ay önce Şikayet Et
    Bazı Zihniyetler Hiç Değişmiyor Sene 1452 Yılı Fatih Sultan Mehmet Han Otağı Topladı İstanbul'u Fetih Edeceğim Dedi Kimisi Büyük Gururlar Onurla Karşıladı Kimisi Ne Gerek Var Millet Aj Aj Dedi Sene 1985 Turgut Özal 2.Köprüyü Yapacağız Dedi Yine Bazı Kesimler Ne Gerek Var Millet Aj Aj Dedi Marmaray -3.Havalimanı -Uzaya Bilimsel Araştırma İçin İnsan Gönderirsin Yine Aynı Aynı
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Özal amerikancı, Olayı Fatih Sultan mehmet e nasıl bağladın? Git uzaya roket geliştir mekik geliştir git. Millet 1960 da gitmiş. Sen adamın mekiğine binip parayla uzaya çıktım deyip ak partiye o devşirmeye çalışırsan kimse inanmaz sana. Kendine müslümanlar işinize geldiği gibi eğip bükmeyin tarihi.
    Cevapla
  • Mütelam 3 ay önce Şikayet Et
    Bunca masum ölürken uzaya çıkıyoruz tebrik etmek gerekiyor...!!
    Cevapla
  • Hataylidepremzede 3 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar beynimiz boş ölüm varsa askerede gitmiyelim ne kadar boş kafalı insan bunlar ya masumların ölümüyle uzaya çıkmayı nasıl bagdastirmis ne kafa be
    Cevapla
  • Masumlar ölmesin 3 ay önce Şikayet Et
    O zaman uzaya çıkmayalım masumlar ölmesin !!
    Cevapla
  • Kımılla Mücadele 3 ay önce Şikayet Et
    Sen de zalimlere karşı elinde silahınla savaşmak yerine burada klavye kahramanlığı yapıyorsun, tebrikler.
    Cevapla
  • 1453 3 ay önce Şikayet Et
    MAAŞAALLAH kıskanan hainler çatlasın patlasın !..
    Cevapla
  • adapazar 3 ay önce Şikayet Et
    terse göç başladı yurt dışındaki bilim adamları Türkiye ye dönmeye başladı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!