vivo, yeni kampanyasını duyurdu: Tüm akıllı telefonlar için geçerli olacak!

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağında adından söz ettirmeyi başaran vivo, alışveriş kredisiyle tüm telefonlarda 3 ay vade farksız taksit imkânı sunacağını duyurdu.

vivo, yeni kampanyasını duyurdu: Tüm akıllı telefonlar için geçerli olacak!
vivo, yeni kampanyasını duyurdu: Tüm akıllı telefonlar için geçerli olacak!
GİRİŞ 26.03.2024 15:16 GÜNCELLEME 26.03.2024 15:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yenilikçi ve güçlü tasarıma sahip ürünleri ile kullanıcıların dikkatini çeken dünyanın lider teknoloji markalarından vivo, kullanıcıların hayallerindeki akıllı telefona daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla V ve Y Serisi tüm telefonlarda peşin fiyatına 3 taksit kampanyasını başlattı.

Kampanya 31 Mart tarihine kadar www.myvivoshop.com üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olacak.
 
Kampanya kapsamında vivo'nun V Serisi akıllı telefonlarından en yenisi V30 5G, normal bir flaşa göre 19 kat daha geniş alana 50 kat daha yumuşak ışık yayan Star Işığı portresi özelliğine sahip. V30 dört yıl boyunca geçerli, pil sağlığı yüzde 80'in altına düşerse ücretsiz pil değişim garantisi veriyor.

Orta segmentte ilk olan 120Hz kavisli AMOLED ekranları ile V29 5G ve V29 Lite; uygun fiyat ve şık tasarımın yanında kullanıcılara yüksek performans deneyimi sunuyor. V29 5G'nin yenilikçi özelliği Star Işığı ile günün her saatinde ve her türlü ışık koşulunda etkileyici portre ve fotoğraflar çekilmesine olanak sağlıyor.

vivo'nun Y Serisi akıllı telefonları içerisinde ise Y36, Y35, Y27, Y22S, Y17S, Y16 modelleri bulunuyor. Uzun ömürlü olmasının yanı sıra geniş hafıza ve güncelliğini koruyan bir telefon arayanların gözdesi olan Y36 yüksek performansı, geniş depolama alanı, gelişmiş kamera ve güçlü batarya özellikleri ile akıllı telefon kullanıcılarının gereksinimlerini en iyi şekilde karşılıyor.

Y serisinin şık ve zarif bir tasarıma sahip üyesi Y35 ise Yıldızlı Mavi ve Gün Doğumu renkleri büyük beğeni topluyor. Özellikle bahar aylarında kişiliğini ve tarzını canlı renklerle ifade etmek isteyen kullanıcılar için şık ve zarif bir seçenek.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • verme 1 ay önce Şikayet Et
    cok marka galiba 1 yil pil garantisi yada bilmem bu kadar doldurdun garanti yok diyor yada virus ile bozuyor usa mallari gibi pil garantisi bence iyi 4 yil guncelemede 10 yil olacak ve 16 gb ram ve 500 gb hafiza alti cep satilmasi yasak olacak cok firma yeterli hafiza ram yok nr yapiyor madem adam gibi yapamaz ise satmayacak istedikleri cep de cok guclu ram var ve yer de var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı