LGS'de tam puan alan öğrenciler BAYKAR'ı ziyaret etti!

LGS'de tam puan alan öğrenciler, düzenlenen etkinlik kapsamında BAYKAR'ın Milli Teknoloji Merkezi'ne giderek insansız hava araçlarının üretim tesisini yerinde görme şansı elde etti.

LGS'de tam puan alan öğrenciler BAYKAR'ı ziyaret etti!
LGS'de tam puan alan öğrenciler BAYKAR'ı ziyaret etti!
GİRİŞ 09.05.2024 14:38 GÜNCELLEME 09.05.2024 14:38

İstanbul Çocukları Vakfı tarafından düzenlenen proje kapsamında Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alan öğrencilere, başarılarını taçlandırmak için BAYKAR'ın Tekirdağ Çorlu'daki BAYKAR Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti.

Öğrencilerin hayallerini süsleyen Kızılelma ve Akıncı yerinde görülerek insansız hava araçlarının üretim tesisini bizzat deneyimleme fırsatı verildi.

391 ÖĞRENCİ AKINCI VE KIZILEMA'YI YERİNDE GÖRDÜ

İstanbul Valisi Davut Gül ve Milli Eğitim Bakanlığı heyetinin de ziyarete katılım sağladığı etkinlikte, toplamda 391 öğrenci yer aldı. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanları Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerin merak ettiği sorular yanıtlandı. Öğrencilerle söyleşinin ardından tesiste gezintiler gerçekleştirildi.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "İstanbul Valimiz Sn.Davut Gül'ün ve İstanbul Çocukları Vakfının organize ettiği bir ziyaretle, LGS'de tam puan alan, başarının yalnızca sınavlardan ibaret olmadığının bilincinde olan gençlerle Baykar'da bir araya geldik. Yolları açık, başarıları daim olsun." ifadelerini kullandı.



Baykar, resmi X hesabından yapılan açıklamada ise "LGS sınavında 500 tam puan alarak büyük başarı gösteren 391 öğrencimizi BAYKAR Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezimizde ağırladık. Öğrencilerimizle birlikte misafir ettiğimiz İstanbul Valimiz Sn. Davut Gül ve Milli Eğitim Bakanlığı heyetine teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Reisi'nin kazada öldüğü helikopterle ilgili dikkat çeken ayrıntı
CHP'li Kakışım 'İran'a ne yardımınız olacak ki?' dedi, yanıt AKINCI İHA'dan geldi