Trump telefon satacak! Eylül ayında piyasaya çıkıyor! İşte detaylar...

Trump ailesi, 499 dolarlık akıllı telefon ve Trump Mobile markasıyla ABD’nin rekabetçi telekom pazarına girdi. Telefon Eylül ayında satışa çıkacak!

Trump telefon satacak! Eylül ayında piyasaya çıkıyor! İşte detaylar...
Trump telefon satacak! Eylül ayında piyasaya çıkıyor! İşte detaylar...
GİRİŞ 16.06.2025 17:30 GÜNCELLEME 16.06.2025 17:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trump Organization, Trump Mobile adıyla kendi markasına ait mobil hizmetini ve 499 dolarlık akıllı telefonunu tanıttı.

Yeni girişim, büyük telekom devlerine alternatif oluşturmayı ve özellikle muhafazakar tüketicilere hitap eden bir kablosuz hizmet ağı kurmayı hedefliyor.

Organizasyonun açıklamasına göre Trump Mobile, ABD’de kurulu çağrı merkezleriyle hizmet verecek ve telefonlar ABD'de üretilecek.

Trump vazgeçmiyor! Göçmenler tetikte...Trump vazgeçmiyor! Göçmenler tetikte...

100 ÜLKEYE SINIRSIZ SMS HİZMETİ

Ürünü New York’taki Trump Tower’da tanıtan Donald Trump Jr., “Aylık sabit bir ücret karşılığında teletıp hizmeti, araçlar için yol yardımı ve dünya genelinde 100 ülkeye sınırsız SMS gibi hizmetleri içeren eksiksiz bir ürün paketi sunacağız” dedi.

  • Trump ailesi, uzun yıllardır gayrimenkul, lüks otel ve golf tesisleriyle bilinirken son dönemde dijital medya, kripto para ve şimdi de telekomünikasyon alanındaki yatırımlarıyla iş alanlarını genişletiyor.
     
  • Trump Organization, başkanlık döneminden önce olduğu gibi şirketin kontrolünün çocuklara devredileceğini belirtti. Ancak bu yeni girişim, çıkar çatışması endişelerini bir kez daha gündeme getirdi.
     

EYLÜL BAŞINDA SATIŞA ÇIKACAK, AYLIK ABONELIK 47,45 DOLAR OLACAK

Duyurunun ardından yayına alınan web sitesinde, yeni Trump markalı akıllı telefonun eylül ayında satışa çıkacağı ve Trump Mobile abonelik planlarının aylık 47,45 dolardan başlayacağı bilgisi paylaşıldı.

Trump’ın ticari markalarını yöneten DTTM Operations, Trump ve T1 markalarıyla telekom hizmetleri, cep telefonları, aksesuarlar ve perakende mağazalar için ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne başvuruda bulundu. Başvuruların geniş kapsamı, Trump’ın telekom sektörüne yönelik planlarının ciddiyetini ortaya koyuyor.

Ancak Trump Mobile, ABD’nin doygun ve rekabetçi mobil pazarında zor bir mücadele verecek. Akıllı telefon pazarında Apple ve Samsung gibi devler yılda 60 milyondan fazla cihaz satıyor. Üstelik bu cihazların neredeyse tamamı Çin, Güney Kore, Hindistan ve Vietnam gibi ülkelerde üretiliyor. ABD’de yüksek işçilik maliyetleri ve karmaşık tedarik zincirleri nedeniyle önemli bir yerli üretim altyapısı bulunmuyor.

Öte yandan mobil ağ pazarı da Verizon, AT&T ve T-Mobile gibi üç büyük operatörün hakimiyetinde. Bu dev şirketler pazardaki payın yüzde 95’inden fazlasını kontrol ediyor ve milyonlarca aboneye geniş kapsamlı hizmetler sunuyor. Trump Mobile’ın bu köklü yapılar karşısında nasıl bir strateji izleyeceği merakla bekleniyor.

KAYNAK: CNBC-E | HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Muhabiri
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

İstanbul'da yaşayan Ekrem Öztürk, 2021 yılında Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Uzun süre kendi alanında metin yazarlığı yapan Öztürk, şu an Haber7.com'da "Muhabir - Editör" olarak görev yapmaktadır. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmakta ve bu değerleri meslek hayatında da ön planda tutmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Mustafa 3 saat önce Şikayet Et
    Bizim ülkede cumhurbaşkanının aldığı maaşa bile konuşurlar adam operatör kurup telefon çıkarıyor.
    Cevapla
  • Pasha 4 saat önce Şikayet Et
    eee bim de bundan var
    Cevapla
  • İso 5 saat önce Şikayet Et
    Koşun. ŞENLİK. var. SOYTARI. KATİL. SİYONİS TRAMPETE. vurulan TOKMAK TELEFONLARINA
    Cevapla
  • trup 5 saat önce Şikayet Et
    o telefonlara neler neler yerleştirip satacaklar savaş zamanında sinyalleri kesmekmi desem yok konuşmalarımızı daha iyimi dinlese yoksa patlasamı daha daha neler ben olsam türkiyede satışı yasaklardım :)
    Cevapla
  • Mersin33 6 saat önce Şikayet Et
    Bu adam birşeyler çıkarıyor sa. Veri güvenliği Tehlikededir. Tamamen Boykot
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel yönetimlerdeki girdap! Yolsuzluklar yol mu olmalı?
2 milyon çalışanı ilgilendiriyor! Geliri yüzde 90 artacak