Windows 7 Service Pack 1 çıktı!

Microsoft, Windows 7 SP1'in çıktığını duyurdu. Windows 7 SP1'i indirmek için ihtiyacınız olan link burada. İndirin, daha güvenli ve hızlı bir Windows 7 kullanın. İşte detaylar.

Windows 7 Service Pack 1 çıktı!
Windows 7 Service Pack 1 çıktı!
GİRİŞ 23.02.2011 00:16 GÜNCELLEME 28.10.2019 14:43
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Microsoft'un en çok tutulan işletim sistemlerinden biri olan Windows 7 için hazırladığı Türkçe Windows 7 SP1 çıktı.

Türkçe  Windows 7 SP1'i indirmek isteyenler, Windows Update üzerinden veya Windows Download Center üzerinden işlem yapabilecekler.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Windows 7 SP1'in şu ana kadar çıkmış olan güvenlik yamalarıyla beraber,  donanım desteği ve bazı performans iyileştirmelerini içerdiğini söyleyen geliştiriciler, kullanıcıların bu güncellemeyi mutlaka yapmalarını söylüyor.

kullan

SP 1'i İndirmek Ve Kurulumunu Öğrenmek İçin Tıklayınız

Service Pack 1 ile birlikte, Windows 7 daha güncel güvenilir ve daha performanslı bir hale geliyor. SP1 şimdiye kadar çıkmış tüm yama peketlerini de içeriyor.

Windows 7 SP1 için yorumunuz nedir?

(ShiftDelete.Net )

YORUMLAR 18
  • yusuf DİNÇER 12 yıl önce Şikayet Et
    Kim kurtaracak bizi bu windowstan. Bu windowstan çektiğim kadar gelin kaynanadan çekmemiştir. Temiz kurul yaparsın bir ay sonra bir yerden patlak verir. Uyku moduna alırsın mavi ekran hatası çıkar. Microsoft müşteri hizmetlerine iletirsin sorunu kimse çözemez. Service pack mutlaka çıkar çıktığında da yüklersin yine hatalar zinciri devam eder. Birçok uygulama windows tabanlı olmasa bu windows'un tahti çoktan sallanmıştı ama elimiz mahkum.
    Cevapla
  • bilgin bilir 13 yıl önce Şikayet Et
    pardus da çıktı. bırakın bu bill amca aşkını korsan kullanıyorsanınız bilmem ama ona 200 300 euro para verip çoğu kullanıcınıon yaptığı internette chat , oyun haber müzik dinleme ve film seyretme gibi sıradan işler için uğraşırsınız. pardus linux 1 gb lık bir dvd ile yukarıda bahsettiğim bütün işleri hiç ek birşey kurmadan yapabilirsiniz. ayrıca virüs falan derdi yok güvenilir. daha nhızlı en önemlisi tübitak tarafından geliştirilen özgür yazılım dır.
    Cevapla
  • Salih 5 yıl önce Şikayet Et
    yeterli değil oyun programa tam destek verebilseler windows kullanmak için sebebim kalmazdı bro ;)
    Cevapla
  • uğur şeker 13 yıl önce Şikayet Et
    size bi iyilik. windows update den güncelleme yapın otomatik kuracaktır iyi günler 80 megabayt falan küçük ama uzun sürebilir
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 13 yıl önce Şikayet Et
    Linux kullanın.... Paranız cebinizde kalsın.Hem bedava hem güvenli.Oyun oynamayan benim gibi kullanıcılar için süper.Ha bir çok oyunu da emülatörler yardımıyla oynayabilirsiniz.
    Cevapla
  • Salih 5 yıl önce Şikayet Et
    oyun oynuyorum ama nasıl olacak :)
    Cevapla
  • halil türker 13 yıl önce Şikayet Et
    cok büyük. Kaç gb bu cok büyük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?