iPhone 7'nin fiyatı belli oldu

Geçtiğimiz hafta seri üretimine başlanan Apple'ın yeni tepe model telefonu iPhone 7'nin satış fiyatı sızdırıldı.

iPhone 7'nin fiyatı belli oldu
iPhone 7'nin fiyatı belli oldu
GİRİŞ 24.06.2016 15:17 GÜNCELLEME 24.06.2016 15:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

iPhone 7'de dair sızıntı bilgiler gelmeye devam ediyor. Apple'ın kuvvetle muhtemel Eylül ayında tanıtacağı telefonun seri üretimine geçtiğimiz hafta başlandığı açıklanmıştı. Tasarım detayları da yavaş yavaş netleşen iPhone 7'nin fiyatı belli oldu.

Çin'in popüler mikro blog sitesi Weibo'da yayınlanan görsellere göre iPhone 7'nin 3 farklı modelde satışa sunulacağı görünüyor; iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro. Yine aynı görüntülerde iPhone 7 ile birlikte 16 GB depolama alanının kalktığı ve minimum 32 GB ile satışa çıkacağını görüyoruz.



Bu bilgiler doğrultusunda yeni iPhone 7 ailesinin depolama alanı şu şekilde olacak:

iPhone 7 – 32 / 64 / 256 GB
iPhone 7 Plus – 32 / 128 / 256 GB
iPhone 7 Pro – 32 / 128 / 256 GB

Elbette yukarıdaki görsellerde yazan rakamlar Çin'in para birimi Yuan ile ifade edilmiş. Parantez içinde ise dolar karşılığı yazıyor. Gördüğümüz üzere iPhone 7'nin baz modeli Çin'de iPhone 6s fiyatından yani 5258 yuandan satışa sunulacak. Aynı şekilde iPhone 7 Plus da 6s Plus ile aynı fiyattan (6088 yuan) satışa çıkacak. iPhone 7 Pro'nun satış fiyatının ise 7088 yuan (1,075 dolar) olacağı görülüyor.

Buradan hareketle bazı çıkarımlarda bulunabiliriz. Bildiğimiz üzere ülkemizde iPhone 6s 3,100 TL, 6s Plus 3,500 TL'den satışa sunuluyor. Weibo'da yayınlanan rakamlar doğru ise iPhone 7 ailesi ülkemizde muhtemelen şu fiyat aralığında satılacak demektir:

iPhone 7 32 GB: 3,100 – 3,200 TL
iPhone 7 Plus 32 GB: 3,500 – 3,600 TL
iPhone 7 Pro 32 GB: 4,000 TL ve üzeri

YORUMLAR 9
  • Ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Tmm cok pahali bende bu paralara asla almam ancak yigidi öldür hakkını yeme. Bu adamlar bu işi biliyorlar. Bizimde böyle markalarimiz olmadığı sürece sürekli adamları kotuleriz,
    Cevapla
  • sedat 7 yıl önce Şikayet Et
    haberleşme için bu kadar para verip arızalanınca yada ekran kırılınca bi 500-1000 lira masraf çıkar gelir sana 5000 liraya
    Cevapla
  • takipçi 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar iphone 7 en az 4000 ,iphone 7 pro en az 5000 lira ile gelir
    Cevapla
  • TALHA 7 yıl önce Şikayet Et
    insanları kandırmakta seriye bağlamışlar,bi araba parası veriyon 6 ay sonra bi üst modelleri çıkıyor sonra onada bir araba parası veriyon,sonra nemi oluyor yahudiler çok mutlu oluyor,UYAN ey müslüman alıyon bari yahudiye kazandırma,git başka model telefon yani sahibi yahudi olmayan bir telefon al
    Cevapla
  • TALHA 7 yıl önce Şikayet Et
    horasan kardeş asırlardır müslümanların geri kalmasının sebebi yahudilerin oluşumudur,araştırda burda cahil konumuna düşme,sana öyle öğretmiş olabilirler ama şu an internet ve bilgilerin hızlı yayılma çağı,yanlışta olsa doğruda olsa bilgiler hızlı yayılıyor,yani araştırınca öğrenebilirsin doğrusunu ,haa horasan kardeş lafım sadece tescilli yahudi malı olan iphone içindi,iphone nin alternatifi çoktur,ama senin gibi düşünen insnalar kusura bakmada kandırılan insanlar yani marka takıntısı olan insanlar yahudiler için bulunmaz nimettir,herkes ne giyiyorsa bende onlardan giyecem herkes ne kullanıyorsa bende onlardan kullanacam zihniyetini bırakın artık UYANIN
    Cevapla
  • Horasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Asırlardır gavur icadı almayın diye müslümanları geri bırakan zihniyet budur işte. Sen alma kardeşim biz kalite teknoloji neredeyse alırız ister yahudi ister hıristiyan ister dinsiz olsun farketmez yeterki en iyisi olsun.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sonuçta yahudiye paranın gitmediği bir telefon söyle onu alalım tr de bile üretilse biz bile üretsek para dolaylı da olsa dönüp dolaşıp yahudinin cebine giriyor dünya finans sistemini kuran onlar onların sisteminde paranı çeviriyorsun bakkaldan ekmek bile alsan oraya gidiyor.
    Cevapla
  • maho51 7 yıl önce Şikayet Et
    sen ne diyon be .d.d.d
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu