Canlı yayında NTV kamerasına saldırı- İZLE

NTV muhabiri Can Ertuna canlı yayındayken bir göstericinin saldırısına uğradı. Kameranın görüş açısı sıfıra inerken, muhabir reklam arasın vermek zorunda kaldı.

GİRİŞ 11.06.2013 13:48 GÜNCELLEME 11.06.2013 16:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gezi Parkı eylemleri ve sonrasında çıkan olaylarda NTV'ye bir saldırı daha yapıldı. Meydanda aracı yakılan, yayın binası önünde protesto edilen kanalın Taksim'deki kamerasına talcidli su ile saldırıldı.

NTV muhabiri Can Ertuna, sabah saatlerinden itibaren polisin Taksim'e girişini anlatırken, bir gösterici kameraya doğru yaklaşarak talcidli su sıktı.

MUHABİR REKLAM ARASI VERMEK ZORUNDA KALDI

Kameranın görüş açısı sıfıra inerken, muhabir durumu toparlamaya çalıştı. Ertuna, bir süre ekran kapalı olmasına rağmen yayına devam etti, daha sonra eliyle kamera ekranını temizlemeye çalıştı.

Ekran tam olarak görüşe açık olmayınca da çareyi reklama gitmekte bulan muhabir, "Kameramızı temizleyelim, yine yayında olacağız" dedi. 

YORUMLAR 3
  • mohikan 10 yıl önce Şikayet Et
    bırakınız yapsınlar, bırakınız etsinler. bırakınız bu arkadaşları, o kadar herşeye muhalif, o kadar herşeyi eleştiren bir kafa yapısdır ki bu, yakında kendi içlerinde bile muhalif gruplara bölünürler ;)
    Cevapla
  • CEVAT ÖNER 10 yıl önce Şikayet Et
    ah be çapulcu ceo.... ntv çapulcu ceo nun bankasının tv si. bu arada malesef bende garanti bankasının iptal ettirebileceğim bir kartı yada hesabı bulunmamakta. olsaydı büyük bir zevkle bana çapulcunun kartı da hesabı da lazım değil diyerek iptal edecektim.
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 10 yıl önce Şikayet Et
    Özgürlükçü bunlar.... Demokrasi, özgürlük, halkların kardeşliği vb. gibi sloganlarla ortaya çıkanların arkaplanlarını araştırınca hiç de öyle olmadığı gözüküyor... Düşünsenize bunların ülke yönettiğini...(Düşüncesi bile kötü)... Kendi düşüncelerinden başkasına yaşam hakkı tanırlar mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin