Ulusal Kanal çirkinlikte kendini de aştı VİDEO

Mısır'daki kanlı darbe ve darbeye karşı yapılan gösterileri öyle bir haber yaptı ki, tek kelimeyle 'Pes' dedirtti.

GİRİŞ 30.07.2013 07:45 GÜNCELLEME 30.07.2013 08:47
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Marjinal yayınlarıyla bilinen Ulusal Kanal 'ın Mısır 'da yaşanan olaylara yaklaşımı ve kanlı darbe cileri bariz olarak destelediği haberler, görenlere 'Bu kadarına da pes', 'Bunu kanlı darbeci Sisi 'nin kanalı bile yapmazdı' dedirtti.

Ulusal Kanal'da, "Mısır'da İhvan terörü" başlığı kullanılarak verilen haberde, 32 milyon kişinin cuntaya destek için sokaklara indiği söylendi.

Demokrasi yanlısı masum insanların, Sisi idaresindeki ordu tarafından katledilmesine kayıtsız kalan kanal haberinde, eli  silhalı ve sopalı dediği "İhvan, orduya destek veren halka saldırdı, 74 kişi öldü" şeklinde ifadeler kullanıldı.

Müslüman Kardeşler'in sürekli "terör" şeklinde lanse edilmesi ve darbecilerin haklı taraf olarak gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR 74
  • ahmet bostan 10 yıl önce Şikayet Et
    kaça satıldın . değeeeerin peş para etmez ama bu yayın için kaç para aldın firavun yardakcısı
    Cevapla
  • memedali karabekir 10 yıl önce Şikayet Et
    BU KANALIN DURDUĞU YER HEP AYNI YALAN VE YALANCILIK.. örnek aldıkları da batı ve amerika medyasının yalan ve yalancıları.kendileri yayınlarıyla bu rezaletlerin asıl kaynağı olan baş yalancı dünya medyasındaki belli medyayla aynı yalancı olarak kendilerinin de belli ülkelerin kirli amaçlarına uygun kurguyu servis görevlerini mi ihmal edecekler. ülkemizde de darbeci aşkıyla yanıp tutuşan kanal bu değil mi?darbeci demek müslümanlık düşmanlığı demekle eşdeğer kavrama dönüştü tüm dünyanın mısır ve türkiye duruşuyla bu kirli zihniyette de en büyük korku osmanlı bilincinin benimsenmesi.
    Cevapla
  • Selim Can 10 yıl önce Şikayet Et
    Neyin Ulusalı?. Hangi milletin, hangi ulusun kanalı? Kaç tane kameranız var Mısırda? Elinde taşı bile olmayan insanların cinayet işlediğini nasıl gördünüz? Geziparkında ortalığı yakıp yıktınız İhvan orda cam bile kırmıyor. Ayıptır, terbiyesizliktir yaptığınız.
    Cevapla
  • famistex 10 yıl önce Şikayet Et
    firavunlar heryerde. bunlarda türkiyenin firavunları
    Cevapla
  • famistex 10 yıl önce Şikayet Et
    yalnız kurt senden ve ulusal tvt den başka böyle bişi olduğunu duyan yok :). biraz insanlığını hatırla derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi