Yaşar Nuri Öztürk'ü görenler şaşkına dönüyor

Yaşar Nuri Öztürk'ün inanılmaz değişimi... Zaman zaman yaptığı yorumlarla bazı vatandaşları çileden çıkartan ilahiyatçı Öztürk, Halk TV'de çıktığı canlı yayındaki zayıf haliyle izleyenleri şaşırttı. Öztürk , bir hayli zayıflamış görünüyor.

GİRİŞ 07.10.2013 07:13 GÜNCELLEME 07.10.2013 11:50
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Cuma vakti yaptığı televizyon programıyla eleştirilere hedef olan İlahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk, Cuma'ya gitmemesini hastalığına bağlamıştı. Daha önce midesindeki kist nedeniyle ameliyat geçiren Öztürk, kemoterapi tedavisinde son döneme geldiğini söylemişti.

ZAYIF HALİYLE ŞAŞIRTTI

Yaşar Nuri Öztürk, o günden bu yana bir hayli  kilo vermiş. Kilo kaybına uğrayan Öztürk, Halk TV ekranındaki yeni görüntüsüyle izleyicileri şaşırttı. 

YORUMLAR 51
  • macit pekseçer 10 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşım !. ne sayını? ne sayını? o kişi sayın sıfatını hak ediyor mu? yaz adını geç !
    Cevapla
  • halid elvani 10 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberi Tanımıyoruz.. Söylediği doğru en makbul sünnet FARZLARA bağlılıktır. Peygamber (A.S) yeme içme giyinme ve evlenmede örnek alınan bir önder olarak toplum kabul etmiş. Oysa peygamberin yaptığı Kuranın hayat bulmasıdır. İNSANLAR heva heveslerine uygun olan sünnetleri uygulayıp itikadi olanları görmemektedir. Bu din fedakarlık ister. yaşar nuri ameli olarak kötü olabilir.Ama söyledikleri yanlıştır anlamına gelmez. Söylediklerinin doğru kabul edilmemesi söylediklerini yaşamadığından olabilir. Ama gerçekten bir hoca efendilerden daha iyi konuştuğu kesindir. Bu manada Orhan Acar yanlış anlaşılmamalı Selam........
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    4] Sayın @orhan Acar; HADİS ve SÜNNETİ TOPTAN İNKAR edeceksen,onu RİVAYET edenler ELİYLE bize ulaşan KUR'AN'ı da İNKAR etmen gerekir MANTIKEN..BÖYLE BİRŞEY olamayacağına göre ?. araya karıştırılmak istenen UYDURMALAR olmakla beraber -ki ALİMLERİMİZ ÇOK ince elemelerle bir BİLİM DALI geliştirmiştir bu konu ile ilgili- KUR'AN ve SÜNNET(tabiiki HADİSLER DE) ikisi de kabul edilmek zorundadır. ETMEYENE bundan gayrı ancak,ALLAH(c.c) HİDAYET versin diyebiliriz.. acizane fikrim budur..Selametle..
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    3] Sayın @orhan Acar; Bildiğiniz gibi KUR'AN Efendimizin sağlığında PARÇALAR halinde,değişik ellerde,kemikten,parşömene türlü malzeme üstünde kayıtlı idi.ve HAFIZLARINDA ezberinde MUHAFAZA ediliyordu.. Bunlar bir araya toplanıp,MUSHAF oluşturulurken -Hz.Ebubekir zamanında- Y.nuri gibilerin reddettiği HADİSLERİ de NAKLEDEN -daha sonraları tabi- mübareklerin ŞAHİTLİĞİ İLE TOPLANDI ve BU GÜNKÜ ŞEKLİNİ ALDI.[Elbette Ayet inerken hangi SURENİN,hangi ayeti olduğuda bildiriliyordu Hz.Peygambere (s.a.v).Ancak, SURELERİN İNİŞ (NUZÜL) SIRASI ve BUGÜNKÜ DİZİLİŞ SIRASI FARKLIDIR.] UZUN LAFIN KISASI : KUR'ANI KERİMİ bize ULAŞTIRANLARLA; HADİS-i ŞERİFLERİ ULAŞTIRANLAR ,AYNI KAYNAKLARDIR,YANİ SAHABE-İ KİRAMDIR .
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    2] Sayın @orhan Acar; Allahü teâlâ, Peygamber efendimize itaati emrettiği gibi, ona muhalefeti, isyanı da yasaklamıştır:“Kim Allaha ve Resulüne isyan eder ve hududullahı aşarsa Allah onu, temelli kalacağı Cehenneme sokar.” (Nisa 14) . [Hududullah, Allahın emir ve yasakları]....“De ki, Eğer Allahı seviyorsanız bana uyun ki Allah da sizi sevsin!” (A. İmran 31)....“De ki, Allaha ve Peygambere itaat edin! Eğer (Peygambere uymayıp) yüz çevirirlerse, (kâfir olurlar) Elbette Allah kâfirleri sevmez.” (A. İmran 32) ... [SAKIN BURADAN SİZE KAFİR demek istediğim zannedilmesin..SADECE konunun ciddiyetini anlatmak isterim.KİMSENİN İMANINI BİLEMEM..KENDİMDE DAHİL..]
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı