Ahmet Keleş canlı yayında ağladı!

Gülen Hareketi'ne 25 yıl hizmet eden Prof. Dr. Ahmet Keleş paralel yapıyı canlı yayında anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

GİRİŞ 17.03.2014 21:14 GÜNCELLEME 18.03.2014 13:39
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Gülen Hareketi'ne 25 yıl hizmet eden Prof. Dr. Ahmet Keleş, dün Star gazetesine verdiği röoportajda, paralel yapıyı en ince detaylarına kadar anlatmıştı..

O RÖPORTAJ İÇİN TIKLAYIN >>>

İşte Keleş'in açıklamalarından satırbaşları:

O kardeşlerimden istirham ediyorum gece kalktıklarında başlarını secdeye koyduklarında kime dua ettiklerini iyi düşünsünler. Biz dua etmek için başlarımızı o secdeye koyduk beddua etmeye değil.

10 KİŞİYE BEDDUA EDİYORLAR

Duydumki 10 devlet büyüğümüze beddua ediyorlarmış. Bunlardan biride ülkemize gelmiş geçmiş en başarılı bakanlardan biri Sayın Ahmet Davutoğlu, bizim tarihimizde Filistin'e gidipte orda mazlum bir ailennin boynuna sarılıp ağlayan bir bakanımız olmadı şimdi siz onlara beddua ederseniz arş titrer, gayretullaha dokunur.

81 İLDEN GİDEN TOPRAĞIN SIRRI

Keleş, Türkiye'den Amerika'ya Pensilvanya'ya 81 ilden giden topraklar hakkında çarpıcı detaylar verdi. Fetullah Gülen'e Türkiye'nin heryerinden toprak gittiğini anlatan Keleş "Gülen'e toprak götürmek için o ilin en fazla himmet bağış yapanın hakkı vardı" diye konuştu.

BABAM ÖLDÜ BANA BAŞSAĞLIĞI DİLEMEDİ

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Berkin Elvan için Gülen'in taziye mesajı yayınlamasını değerlendiren Keleş, kendisine 25 yıllık hizmet ettim bu hayattaki en değer verdiğim insanı babamı kaybettim beni arayıp başsağlığı dilemedi, Berkin Elvan'a diledi ben bu adamı nasıl samimi bulabilirim bu adama nasıl inanabilirim.

TÜRKİYE'YE DÖNECEK YÜZÜ KALMAYACAK

Keleş, Fetullah Gülen'in bu ülkeye gelemeyeceğini de kaydetti. Keleş "Çünkü buna yüzü olmayacak. İstanbul'a indiğinde uçaktan bu milletin gözlerine içine bakabileceğini düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

HİZMET'İN KAYMAĞINI YİYENLER NEREDEYDİ?

Kendisinin Cemaat yapılanmasında "5. katta" hizmet ettiğini ve bu dönemleri gözyaşları içinde anlatan Keleş, "Şimdi Hizmet'in kaymağını yiyen grup, o günlerde neredeydiniz" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 25
  • KADIR ejderha 10 yıl önce Şikayet Et
    ne hizmeti?. bence bu cemaate sorulması gereken soru: ne hizmeti ve neye hizmet ediyorusnuz;? BEDİÜZZAMAN iman kuran hizmeti demişitir kendi hizmetine.
    Cevapla
  • hakan karaca 10 yıl önce Şikayet Et
    mümin müminin aynasıdır. ben ahmet beyi hayatımda ilk kez görüyorum ve bu samimi haykırışlar ve ağlama karşısında bende gözyaşlarımı tutamadım. bende namaz kıldığımı zannederdim bu ne samimiyet ve ihlas ne basiret Rabbim inananların yardımcısı olsun ve diğer cemaat üyelerinin uyanışına vesile olsun
    Cevapla
  • şaban AKÇAY 10 yıl önce Şikayet Et
    "Böyle ağladığna bakman " . sayın mustafa cemil; Böyle ağladığna bakman " diyorsun: senin fetullahın 40 yıldır ağlıyorya sen niye ona bakıyorsun . AHMET beyin dediği hangisi yanlış onu söyle.sizin içinize iftira işlemiş herkeside öyle sanıyorsunuz. yinede Ahmet bey hoca efendi diyib saygıda kusur etmiyor. ben olsam ağzıma geleni söylerim .fakat Ahmet bey edebinde konuşor....
    Cevapla
  • mustafacemil 10 yıl önce Şikayet Et
    Böyle ağladığna bakman. Ahmet hocayı cuma vaazlarından çok iyi bilirim H.E nin kasetlerini ezberler gelir aynısı anlatır.Zannederim hzimette bir yerelere getirmediği için kırıldı şimdi beklentisi rektölük sakın BB kanmasın çok iyi hitabeti vardır büyüler insanı.
    Cevapla
  • Abdullah IŞIK 10 yıl önce Şikayet Et
    HER KELİMESİ DOĞRU. nefesimi tutup izledim. sanki bizim yaşadıklarımızı anlatıyor, içimden ne geçtiğini okuyordu. inşallah diğer cemaat üyeleri de uyanır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!