Gezi'de ölenlerin sorumlusu 'Paralel'dir!

Arafta Sorular’ın konuğu manken Tuğçe Kazaz oldu. Kazaz, ülke gündemine ve kendi yaşamına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gezi'de ölenlerin sorumlusu 'Paralel'dir!
Gezi'de ölenlerin sorumlusu 'Paralel'dir!
GİRİŞ 22.12.2014 13:15 GÜNCELLEME 22.12.2014 13:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Esra Elönü’nün hazırlayıp sunduğu Ülke TV’de yayınlanan Arafta Sorular programının bu haftaki canlı yayın konuğu Tuğçe Kazaz oldu. Programda kendisine sorulan sorulara açık yüreklilikle cevap veren Kazaz, kendi yaşamına ve ülke gündemine dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Kazaz, Esra Elönü’nün ‘Neden dinini değiştirdin?’ sorusuna; “Aslında benim Hristiyanlığı tercih etmemdeki sebep eski Türkiye’ydi” yanıtını verdi. Son günlerde çok tartışılan Osmanlıca eğitimi tartışmalarına da değinen Kazaz; “Bir toplumu güdebilmek için yapabileceğin en güzel şey onu kendi gerçekliğinden uzaklaştırmak, kendi gerçekliğinden uzaklaştırmak için onun dilini elinden almak” sözleriyle konuya bakış açısını ortaya koydu. Programda özel hayatına dair samimi açıklamalarda da bulunan Kazaz, stüdyoda ayağa kalkıp namazda yapılan rüku hareketini gösterdi ve bu sayede boyun ağrılarından namaz kılarak kurtulduğunu söyledi.
 
Programda, CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da sert bir dille eleştiren Kazaz, muhalefeti taş taş üstüne koymamak ve Haçlı zihniyetiyle ortak hareket etmekle suçladı. CHP’nin cemaatle birleşmesini de değerlendiren Kazaz, Kılıçdaroğlu için ‘Gitsin kendisine Pensilvanya’da bir çiftlik kursun’ dedi. Gezi olaylarına da değinen Kazaz, “Bence, Ali İsmail Korkmaz’ların, Gezi’de ölenlerin sorumlusu ‘Paralel’dir, bu zihniyettir” açıklamasında bulundu.


 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • ayten kanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    8 ocak 2015 çokşeyler var tgrt geceki konuşmaların harika vatanı miletini gelecekler hakında konuşmaların çokğüzel seni allahım korusun ailende
    Cevapla
  • alacalı 9 yıl önce Şikayet Et
    sonunda aklın başına gelmiş..
    Cevapla
  • cihan 9 yıl önce Şikayet Et
    ahh ablacığım ahh çok çabuk gaza geliyorsun bilip bilmeden.
    Cevapla
  • Kayhan ALTAN 9 yıl önce Şikayet Et
    40 yıldır hep söylerim... Anomaliler dışında her şey aslına rucü eder... Kazaz ailesi köklü bir ailedir... Savrulmalar durulunca bu kızımız eninde sonunda kökenine dönecekti ve öyle de oldu... Nasıl dönmeler eninde sonunda kökenlerine hizmet edecek eylem ve fikirlere dönmüşlerse, bizden olanlar içindeki köklü aile çocukları da doğru yolu bulacaklardır... Son yıllardaki ihanet ve satılmışlıkların ortaya açıkça serilmesi bu sebeple asıl bizim menfaatimize bir gelişme gösterecek ve uyutulan, uyuşturulan, özentiliğe savrulan nesillerimiz sırat-i müstekimi bulacaklardır...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız
Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun 'Hamas' açıklamasına tepki: Tamamen yanlıştır