Sancak’a suikast girişiminde önemli gelişme

2 saldırgandan birinin kimliği tespit edildi. Gizli olarak yürütülen soruşturmada, saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Sancak’a suikast girişiminde önemli gelişme
Sancak’a suikast girişiminde önemli gelişme
GİRİŞ 22.08.2015 06:53 GÜNCELLEME 22.08.2015 07:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak’a yönelik önceki gün gerçekleşen suikast girişimiyle ilgili olarak 2 saldırgandan birinin kimliği tespit edildi.
 
Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 saldırganın silahından çıkan boş kovan ve mermi çekirdeklerinin balistik incelemesinde, ateş edilen silahlardan birinin daha önce başka bir olayda daha kullanıldığını belirledi. Çok gizli olarak yürütülen soruşturmada, saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor. (Habertürk)

ARAÇ JETTA

Öte yandan saldırının meydana geldiği saat ve öncesindeki güvenlik kameraları ve MOBESE görüntülerini inceleyen polis, kar maskeli üç teröristin kullandığı gri renkli Jetta model otomobilin kiralık olduğu bilgisine ulaştı.

SİLAH SABIKALI


Suikast girişiminde kullanılan silahlardan birinin daha önce başka eylemlerde kullanıldığı da tespit edildi. Polis, bölgede suikast girişimi öncesi ve sırasında yapılan bine yakın telefon görüşmesini mercek altına aldı.

YORUMLAR 1
  • Ertan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sehitlikden bahsediyordu amca ....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri