Ertuğrul Özkök'ten Yasin Börü için skandal yorum!

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Osman Gökçek'in Yazılarınızda Berkin Elvan vardı da niye Yasin Börü yoktu? sorusuna skandal bir yanıt verdi:

GİRİŞ 22.10.2015 09:40 GÜNCELLEME 22.10.2015 12:04
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Katıldığı programda gündeme ilişkin sorulara yanıt veren Özkök, Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken haince katledilen Yasin Börü'ye ilişkin olarak da soruları yanıtladı. Özkök, aylarca basında gündem olan Yasin Börü'nün katledilmesine ilişkin olarak hiç haberinin olmadığını ve bilmiş olsaydı yazacağını savundu.

Özkök, Berkin Elvan'ın ölümünün sürekli manşetlerine taşınmasına karşın, Yasin Börü'nün ölümünün gazetesinde neredeyse hiç yer verilmemesi ile ilgili soruya ise kaçamak yanıt verdi.

'Yazılarınızda neden Yasin Börü yoktu?' sorusuna yanıt veren Özkök, "Hiç haberim olmayan konular. Haberim yoktu, haberim olsa yazardım tabi" dedi.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Beyaz TV'de Ferda Yıldırım'ın hazırladığı ve Osman Gökçek'in de sorularını yönelttiği Sürmanşet programına konuk oldu.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 20
  • Avşar 8 yıl önce Şikayet Et
    Kanında var bir tv programında Sırp göçmeni olduğunu söyledi.
    Cevapla
  • yusuf demir 8 yıl önce Şikayet Et
    sagır sultan duyar ertugrul dumaz inonude boyleymış işine gelenı duyarmış
    Cevapla
  • Rustu 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Özkök' uzaydamı yaşıyorsun.
    Cevapla
  • İZİMS 8 yıl önce Şikayet Et
    İnanalım mı ?????
    Cevapla
  • Şevket Yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    Kişi sevdiğiyle beraberdir.Ömrü boyunca İslamla ve müslümanlarla mücadele etmiş birine bu soruyu sormak abestir.Oysa biz müslümanlar geberen kafire-teröriste bile dünya imtihanını kaybettikleri için üzülürüz.Bunların demokratlığıda,hümanizmide sıra müslümana gelince işlemez olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı