Muharrem Ayı'nın fazileti Kanal 7'de anlatılıyor

Ömer Döngeloğlu’na has sunumla hayat bulan Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler, İslam tarihinde yaşananlara ışık tutmaya devam ediyor.

Muharrem Ayı'nın fazileti Kanal 7'de anlatılıyor
Muharrem Ayı'nın fazileti Kanal 7'de anlatılıyor
GİRİŞ 22.10.2015 15:21 GÜNCELLEME 22.10.2015 15:21

Ömer Döngeloğlu bu hafta Muharrem ayının faziletlerini ve Kerbela hadisesini anlatacak.
 
Ömer Döngeloğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler, İslam tarihiyle ilgili bilinmesi gerekenleri ekrana taşıyor. Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler bu hafta bolluk ve bereket ayı Muharrem’in faziletlerini, ilk aşurenin yapılışını ve Kerbela hadisesini ekrana taşıyacak. Programda bu hafta“Muharrem ayının bolluk ve bereketinden faydalanmak için neler yapılmalı? Bu ayda yapılan aşurenin faziletleri nedir? İslam tarihinde önemli bir yer tutan Kerbela Hadisesi nasıl ortaya çıktı?” sorularına yanıt aranacak.
 
Asr-ı Saadet’ten örnekler, peygamberlerin hayatlarından kesitler, Müslümanların öncüsü Hz. Muhammed’in Müslümanlara gösterdiği yol ile ilgili bilinmesi gerekenleri canlı yayınla ekrana taşınıyot. İslamiyet’i daha iyi anlamak için Kur’an-ı Kerim’in rehberliğinde doğru bilginin izleyiciye aktarılacağı programda izleyicilerden gelen sorulara da yanıt aranıyor.
 
Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler bu akşam 23:30’da Kanal 7’de.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...