Beyaz Show'da PKK propagandası

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programında canlı canlı PKK propagandası yapıldı.

GİRİŞ 09.01.2016 04:42 GÜNCELLEME 09.01.2016 15:08
Bu Habere 287 Yorum Yapılmış

Öğretmen olduğunu iddia eden Ayşe Çelik adında bir kişi Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'a telefonla bağlanarak HDP'li vekiller ve PKK yandaşlarıyla aynı ağızdan konuştu ve herkesin gözü önünde örgüt propagandası yaptı. 

OKULLARI YAKILAN ÖĞRETMENLERİ BİLE SUÇLADI

PKK terörü sebebiyle bölgeden ayrılmak zorunda kalan öğretmenleri bile suçlayan Çelik, ne hikmetse hendek kazma talimatı veren HDP ile PKK'ya toz kondurmadan öz yönetim ilan edilen bölgelerde devletin çocukları katlettiği iftirasını attı ve sokağa çıkma yasağının ilan edildiği bölgelerde operasyonların durdurulması çağrısında bulundu.  

PKK VE HDP'YE SES ÇIKARMADI DEVLETİ SUÇLADI

Öğretmen olduğunu iddia eden şahıs okul ve camileri ateşe veren, kendilerine destek olmayan masum Kürt vatandaşlarını katleden PKK militanlarını görmezden gelerek HDP ve PKK'lı yöneticilerle paralel bir söylemde bulunarak direkt devleti hedef alması planlı bir telefon bağlantısı olabilir mi sorusunu akıllara getirdi. Program sonrasında PKK yandaşları tarafından atılan tweetler de bu şüpheyi iyice zirveye taşıdı. 

SÖYLEMLERİYLE KENDİNİ ELE VERDİ!

Aydın Doğan Medyası, söylediği her sözle kendisini ele veren PKK yandaşı ve adının Ayşe Çelik olduğu iddia eden bir şahsı eğlence programına bile çıkartarak ihanette nasıl bir aşamaya geldiğini dosta düşmana açıkça bir şekilde gösterdi.

PKK YANDAŞLARI: BU EYLEMİ HER AKŞAM YAPALIM 

Bir PKK yandaşının programdan sonra attığı tweetle Beyaz Show'daki telefon bağlantısının büyük bir kurgu ürünü olabileceğini gözler önüne serdi: 

KAMUOYU BEYAZ SHOW'DAKİ REZALETE SESSİZ KALMADI

Beyaz Show'da dakikalarca PKK propagandası yapılmasına ekran başındaki seyirciler sessiz kalmadı ve sosyal paylaşım sitesi üzerinden Aydın Doğan Medyası'na ateş püskürdü: 

YORUMLAR 287
  • Türküm 8 yıl önce Şikayet Et
    Türk milletinin göz yaşını akıtan ocaklara ateş düşürenler ininiz mezarınız olsun...
    Cevapla
  • BÜYÜK TÜRKİYE 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimki LANET pkk ve hdp yi DESTEKLER veya SEMPATİ DUYARSA YÜCE ALLAHIM TEZ ZAMANDA BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN AMİNN BİNLERCE KEZ LANETLİYORUM ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ ÇEKSİN
    Cevapla
  • asii 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıllar olsun beyazıt öztürk adın ve soyadına layık olmanı beklerdık. halk için sende bittin artık ya bu durumu düzelt yada sende bu ülkeyi terket
    Cevapla
  • ön of 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah cezanızı verecek şehitlerimizin yakanı da onlar ölümsüz bilesiniz
    Cevapla
  • Dilek 8 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu canım Türkiye'de sanatçılara bile güvenemiyeceğiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!