Sensiz Olmaz 26. son bölüm (9 Mayıs) fragmanı yayınlandı: Sensiz Olmaz 25. bölüm Kanal 7 izle

Sensiz Olmaz 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizide bugün (9 Mayıs) neler yaşanacak? Sensiz Olmaz 26. yeni bölüm fragmanına ve Sensiz Olmaz son bölüm özetine haberimizden ulaşabilirsiniz.

GİRİŞ 09.05.2016 14:16 GÜNCELLEME 09.05.2016 14:16

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen dizide bu gün neler yaşanacak? Sensiz Olmaz 26. bölümde, Paro’nun gözlerini kör ederek Rudra ile arasını açmak isteyen Laila asıl amacına ulaşamaz. Mohini, Laila’yı konağa çağırmakla akılsızlık ettiğini düşünür. Rudra, Paro’nun gözleri yeniden görene kadar onunla birlikte kalmaya karar verince ikili arasındaki bağlar daha da güçlenir. Paro, Laila’nın Rudra’ya duyduğu aşktan haberdar olur.

Asıl adı Rangrasiya olan Sensiz Olmaz'ın oyuncu kadrosu Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, Ananya Khare, Sanjiv Jotangia ve Sanjiv Jotangia oluşuyor. Hint yapımı filmin yönetmen koltuğunda Sidharth Sengupta oturuyor. Hint yapımı Sensiz Olmaz dizisinin senaryosu Saurabh Tewari, Gautam Hegde ve Shivani Shah ait. 

2013 yapımı olan dizi Türkçe dublajla Kanal 7 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Sevilen Hint dizisi Sensiz Olmaz 26. bölümde neler yaşanacak? İşte Sensiz Olmaz 26. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

SENSİZ OLMAZ 26.BÖLÜM FRAGMANI (9 Mayıs)

SENSİZ OLMAZ 26. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Laila’nın kurduğu tuzağa düşen Paro’nun gözleri geçici bir süre de olsa görme yetisini kaybetmiştir. Maithili ve Sunehri bunun bir kaza olduğunu düşünse de Mohini gerçeği biliyordur. Maithili, Paro ile Laila arasındaki yakınlaşmadan hoşnutsuzdur. Paro’nun başına gelenleri öğrenen Rudra çok hiddetlenir ancak Laila’nın tuzağı işe yarasa da planı ters tepmiştir. Rudra ve Paro artık hiç olmadıkları kadar birbirlerine yakındır. Bu duruma içten içe sinirlenen Laila, Rudra ile yakınlaşmak için her fırsatı değerlendirmeye çalışır. Laila, Paro uyuduktan sonra Rudra ile baş başa kalma fırsatı yakalar ancak gece uyandığında Rudra’yı yatağında göremeyen Paro onu ararken ikilinin konuşmalarına kulak misafiri olacaktır.

Sensiz Olmaz 26. bölüm yayınlanır yayınlamaz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yeni bölümü izleyebilirsiniz. 

SENSİZ OLMAZ 26. BÖLÜM İZLE

Sensiz Olmaz 25. bölüm fragmanı yayında

SENSİZ OLMAZ 25. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kral’dan kaçtığını söyleyerek BSD Karargahına sığınan Laila, Rudra’nın yanına gelir. Onun söylediği yalanlara inana Paro, Rudra’dan Laila’nın yanlarında kalmasını ister. Mohini ile işbirliği yapan Laila, Paro’nun gözlerini kör etmeye çalışır. 

Rudra, annesinin evi terk etmesinin ardından neler yaşadığı kötü günleri Paro’ya anlatır. Bu sırada bir BSD Subayı, Rudra’yı arayarak Kral Thakur’un elinden güçlükle kaçan bir kadının kendisi ile görüşmek istediğini söyler. Duruma bir anlama veremeyen Rudra, subaydan o kadını konağa getirmesini ister. Bu kadının ilk başta annesi Mala olduğunu düşünse de kapıya gelen kişi Laila’dır. Laila’nın anlattığı hikayeye inanmayan Rudra onu göndermek ister fakat Paro onun iyileşinceye kadar kendileri ile birlikte kalmasını ister. Rudra ve Paro’nun mutluluğunu kıskanan Laila kısa süre sonra gerçek yüzünü göstererek Mohini ile işbirliği yapar. Laila’nın planı Paro’nun gözlerini zarar görür.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'dan ateşkes açıklaması
'Yasal zorunluluk' diyerek açıkladı! 27 belediyeye kayyum geliyor