Elif ve İnci'nin planı işe yarayacak mı?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif ve İnci'nin planı işe yarayacak mı?
Elif ve İnci'nin planı işe yarayacak mı?
GİRİŞ 01.06.2016 15:58 GÜNCELLEME 01.06.2016 15:58

Herkesin kendinden bir parça bulduğu Elif’in bu bölümünde, Melek, Kenan’ın evlenme teklifini duyunca çok sinirlenir. Melek, zor durumda olduğundan, Kenan’ın yardım etmek için evlenmek istediğini düşünür.

359. BÖLÜM

Kenan’ın ona karşı hissettiği duygulardan habersiz olan Melek, evlenme teklifinin altında art niyet arar ve çok üzülür. Elif ile yaşadıkları evin satılmasıyla ortada kalan Melek, Kenan’ın ona acıdığı için evlenmek istediğini sanır. Polislerin elinden kurtulan Koray, Selim’den intikam almak için Zeynep’i kaçırır. Selim, her yerde Zeynep’i arar. Zeynep’in kaçırıldığından çiftliktekilerin ise haberi yoktur. Öfkeden gözü dönmüş olan Koray, Zeynep’i ıssız bir yere götürür ve fotoğraflarını çeker. Koray, Zeynep’in fotoğraflarını Pelin’e yollar. Pelin de hemen Selim’e haber verir. Arzu ise tam akıl hastanesinden kaçmak üzereyken yakalanır. Annesi ve babasını bir araya getirmek için plan yapan Elif’e, İnci de yardım eder. Kızların çevirdiği işten haberi olmayan Kenan, koşarak Melek’in yanına gelir. Bu kez Elif ve İnci’nin planı işe yarayacak mı?

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin 

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Portekizli siyasetçiden Türklere hakaret
Doktor X depremi! Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı - Gazete manşetleri