'İftar Saati' Umre hediye ediyor

İftar saati Ramazan boyunca her gün canlı yayınla 17:45’de Kanal 7 ekranlarında.

'İftar Saati' Umre hediye ediyor
'İftar Saati' Umre hediye ediyor
GİRİŞ 07.06.2016 14:45 GÜNCELLEME 07.06.2016 15:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ramazan’ın huzur dolu atmosferi ve bereketi Muhsin Bay’ın sunumu ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle ‘İftar Saati’nde yaşanıyor. Ramazan coşkusunun doyasıya yaşandığı programda, Kanal 7’nin izleyicilerine bir de erken bayram hediyesi var. Bu Ramazan’da umreye gitmek isteyenlerin, her gün İftar Saat’ini izlemeleri ve canlı yayında verilen şifreleri not etmeleri gerekiyor. Telefonla canlı yayına bağlanan izleyicilerden şifreleri doğru bilen bir kişi umreye gitme şansı kazanıyor. Ramazan’ın bereketi ve coşkusu yaşanırken, Server Turizm’in katkıları ile Ramazan boyunca her iki günde, bir şanslı izleyiciye umre hediye ediliyor.

Orucun neşesinin ve iftarın coşkusunun sokak sokak yansıtıldığı programda; Ramazan’da yapılacak ibadetler konuşulurken, Radyo 7’nin sevilen programcıları okuyacakları eşsiz naatlarla İftar Saati’ne konuk oluyorlar. Bunun yanında ünlü hafızlardan Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve ilahiler de İftar Saati’ne eşlik ediyor.  Ayrıca programda sevilen radyo programcısı Mehmet Ercan’ın halka uzatacağı mikrofonla, her gün başka bir İstanbul semtinde Ramazan’ın nabzı tutuluyor. Sokak röportajına katılanlar, canlı yayına bağlanarak merak ettikleri soruları Necmettin Nursaçan’a soruyorlar. 

Programda Mehmet Zahid Kotku’nun, kalplerin pasını alan duaları da izleyenlerle buluşurken, Hz. İbrahim’in kabri başından özel iftar duaları ve El Halil şehrinde yer alan kutsal peygamber kabirleri de ziyaret ediliyor.

İftar saatinin tatlı telaşı, dualar, ilahiler, canlı telefon bağlantıları, ayetler ve hadisler ışığında sohbetlerle dopdolu bir iftar programı Ramazan boyunca her gün canlı yayınla 17:45’de Kanal 7 ekranlarında.

 

YORUMLAR 9
  • Erdinç çavdar 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam tanıdığım biri var adını değiştirmeyi düşünüyor adı ezel dine göre bi sakıncası varmı lütfen yanıtlarsiniz seviniriz
    Cevapla
  • enes 7 yıl önce Şikayet Et
    Abi telefon nosu ne
    Cevapla
  • yusuf ali kartun 7 yıl önce Şikayet Et
    akşamları tek izlediğim programsınız
    Cevapla
  • Aysel 7 yıl önce Şikayet Et
    İftar sati umreye gönderyor
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Selam mun aleyküm programı çok begendin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi