Selen Soyder Hangimiz Sevmedik dizisinde kovuldu mu?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Hangimiz Sevmedik dizisinde rol alan Selen Soyder diziden çıkarıldı mı? Can Yaman ile kavga eden Soyder ile ilgili karar verildi.

Selen Soyder Hangimiz Sevmedik dizisinde kovuldu mu?
Selen Soyder Hangimiz Sevmedik dizisinde kovuldu mu?
GİRİŞ 23.12.2016 15:06 GÜNCELLEME 23.12.2016 15:06

Selen Soyder ve Can Yaman arasında geçen kavga geçtiğimiz günlerde en çok konuşulan konu oldu. Trt 1 ekranlarında yayınlanan Hangimiz Sevmedik dizisinde rol alan Selen Soyder hakkında karar verildi. Peki Selen Soyder gerçekten kovuldu mu? İşte tüm ayrıntıları

BSK Yapım imzalı dizinin çekimlerinde iddiaya göre başrol oyuncuları Selen Soder ile Can Yaman arasında yaşanan ağız dalaşı kısa sürede üyümüş, bardaklar havada uçuşmuştu. Olayı araya giren yönetmen Metin Balekoğlu'nun sakinleştirdiği gündeme gelmişti.

Daha sonraki günlerde ise yaşanan kavga sırasında çok öfkelenen Can Yaman'dan korktuğunu söyleyen Selen Soyder, sete korumayla gitmeye başlamıştı.

Aynı zamanda avukat olan kavganın taraflarından Can Yaman ise yakınlarına "Selen'in oynadığı ve ortalığı karıştırmadığı dizi mi var?" diyerek kavgayı kendisinin değil de Selen Soyder'in çıkardığını öne sürmüştü.

Son olarak Selen Soyder, bağlı bulunduğu oyunculuk ajansı vasıtasıyla yazılı bir açıklama yapmış ve Can Yaman'ı kontrolsüz ve saldırgan olmakla suçlayarak olayı yargıya taşıdığını açıklamıştı. 

Dizinin kavgalarla gündeme gelmesi BSK Yapım'ı rahatsız etti ve yapım şirketi aldığı kararla Selen Soyder'in diziyle ilişiğini kesti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...