Kanal 7 Tatlı Bela 3.bölümü! Shlok’u ikna etmek için...

Ekranların sevilen dizisi Tatlı Bela 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin yeni dizisi Tatlı Bela 3.bölümünde neler olacak? Astha Shlok’u ikna edebilecek mi? İşte tüm detaylar

Kanal 7 Tatlı Bela 3.bölümü! Shlok’u ikna etmek için...
Kanal 7 Tatlı Bela 3.bölümü! Shlok’u ikna etmek için...
GİRİŞ 09.03.2017 09:36 GÜNCELLEME 09.03.2017 09:36

08 Mart çarşamba günü itibariyle seyirci ile buluşacak olan Tatlı Bela 3.bölüm fragmanı yayınlandı. İlk iki bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başaran Hint dizisi Tatlı Bela 3.bölümü yine heyecanlandıracak. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Astha Shlok’u ikna edebilecek mi? İşte fragmanı ve tüm detayları

TATLI BELA 3.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Shlok, yaşanan tatsız olaydan sonra odasına kapanır. Gazetelerde yer alan haberler aileye deprem etkisi yapar. Tüm olanlara Astha’nın sebep olduğunu düşünen Kalindi, kızını korumak için önlem almak ister. Öte yandan babasının onurunun yerle bir edildiğini gören Shlok da Astha’yı suçlar.

tatlı-bela-3-bölümünde-neler-olacak

Astha ise asıl suçlunun kendisi olduğunu söyleyerek Shlok’a ayna tutmaya çalışır. Oğlunun harap olduğunu gören Niranjan ona Bombay’a geri dönmesini söyler. Fakat Shlok’un farklı bir planı vardır. Shlok düşkünler evini satın alarak oraya yeni bir okul kurmak istemektedir. Onun bu isteğine şahit olan Ashta ise oradaki insanların zor duruma düşmesini istemediği için Shlok’u ikna etmeye çalışır. 

TATLI BELA SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ashta, Shlok ile evlenme teklifini reddedince Avdhut, Niranjan’ın malikânesine gider. İki aile arasındaki statü farkını öne süren Anjali de bu evliliğe karşıdır ancak Niranjan, Avdhut’a bir teklifte bulunarak onu ertesi gün düzenlenecek olan ödül törenine davet eder. Törende Shlok’tan intikam almak isteyen bir muhabir, onu Ashta ile tartışırken gizlice kayda alır.

Bir yolunu bularak bu görüntüleri davetlilere izlettirmeyi başaran muhabir bununla da kalmayarak Shlok’u sorduğu sorularla kışkırtınca büyük bir kavga çıkar. Shlok polisler tarafından tutuklanır. Ashta ise olanlardan dolayı kendini suçlu hissetmektedir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!