Kanal 7 Tatlı Bela 10.bölüm izle! Ashta Shlok evleniyor

Kanal 7'nin sevilen hint dizisi Tatlı Bela 10.bölüm fragmanı yayınlandı. Ashta ve Shlok arasında yaşanan müthiş bir hikayeyi anlatan Tatlı Bela 10.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm tanıtımı

Kanal 7 Tatlı Bela 10.bölüm izle! Ashta Shlok evleniyor
Kanal 7 Tatlı Bela 10.bölüm izle! Ashta Shlok evleniyor
GİRİŞ 16.03.2017 09:00 GÜNCELLEME 17.03.2017 09:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekranların yeni Hint dizisi Tatlı Bela 10.bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Her bölümüyle izleyiciyi şaşırtmayı başaran Tatlı Bela 10.bölüm fragmanı yayınlandı. shta ve Shlok arasında yaşanan müthiş bir hikayeyi anlatan Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak? Kanal 7 ekranlarından Tatlı Bela yeni bölümünü izleyebilirsiniz.

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 10.bölümü 15 Mart çarşamba günü saat 21:30’da ilk bölümüyle Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 10.BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Shlok, yaşanan tatsız olaydan sonra odasına kapanır. Gazetelerde yer alan haberler aileye deprem etkisi yapar. Tüm olanlara Astha’nın sebep olduğunu düşünen Kalindi, kızını korumak için önlem almak ister. Öte yandan babasının onurunun yerle bir edildiğini gören Shlok da Astha’yı suçlar.

Astha ise asıl suçlunun kendisi olduğunu söyleyerek Shlok’a ayna tutmaya çalışır. Oğlunun harap olduğunu gören Niranjan ona Bombay’a geri dönmesini söyler. Fakat Shlok’un farklı bir planı vardır. Shlok düşkünler evini satın alarak oraya yeni bir okul kurmak istemektedir. Onun bu isteğine şahit olan Ashta ise oradaki insanların zor duruma düşmesini istemediği için Shlok’u ikna etmeye çalışır. 

YORUMLAR 3
  • Yarem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende
    Cevapla
  • melisa 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizi cok seviyorum
    Cevapla
  • islim kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    sizi cok beyeniyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul motosiklet dehşeti! 6 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı!
Abdullah Öztürk'ten Başkan Erdoğan'a: Sizi dünya yenemedi ben nasıl yeneyim