Söz 2.bölümü Star TV'den izle!

Star TV ekranlarının yeni dizisi Söz 2.bölüm yayınlandı!. İlk bölümüyle adeta seyirciyi şaşırtmayı başaran ve heyecanlandıran Söz 2.bölümü ile yine nefes kesti.

 Söz 2.bölümü Star TV'den izle!
Söz 2.bölümü Star TV'den izle!
GİRİŞ 11.04.2017 09:33 GÜNCELLEME 11.04.2017 09:33
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Star TV'de yayınlanan Söz dizisi son bölümü ile seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başardı. İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması neden oldu. Nefes kesen ilk bölümün ardından Söz 2.bölüm özeti yayınlandı mı?. Peki sevilen dizisinin yeni bölümünde neler oldu? İşte Söz 2.bölüm ile ilgili tüm merak edilenler

Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral ve Nihat Sarıkaya'nın yer aldığı Söz dizisi 2.bölümü ile 10 Nisan pazartesi günü Star TV ekranlarında yerini aldı

STAR TV SÖZ 2.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir. 

Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir.

Söz-1-bölümü

Rehini kurtarmak için zaman git gide daralırken Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

YORUMLAR 20
  • Esma 5 yıl önce Şikayet Et
    Yavuzu seviyorum
    Cevapla
  • soz2 6 yıl önce Şikayet Et
    polis
    Cevapla
  • Ersin 7 yıl önce Şikayet Et
    Harika sinema gibi bir dizi kilitlendim ekrana
    Cevapla
  • Dilara.. 7 yıl önce Şikayet Et
    dizi çok muhteşem kesinlikle izlenmeli favori dizim artık SÖZ dizisi
    Cevapla
  • söz 6 yıl önce Şikayet Et
    söz
    Cevapla
  • Keto 7 yıl önce Şikayet Et
    Peki diğer bölümü ne zaman hangi günler içinde ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı