03 Nisan Reyting sonuçları İçerde, İsimsizler, Söz hangisi birinci?

03 Nisan reyting sonuçları günün en çok arananlar listesine girdi. Yeni dizilerin başlamasıyla birlikte rekabetin arttığı televizyon ekranlarında yayınlanan İçerde, Survivor, İsimsizler, Kırgın Çiçekler, Hangimiz Sevmedik ve Söz dizilerinden hangisi birinci oldu.

03 Nisan Reyting sonuçları İçerde, İsimsizler, Söz hangisi birinci?
03 Nisan Reyting sonuçları İçerde, İsimsizler, Söz hangisi birinci?
GİRİŞ 04.04.2017 10:45 GÜNCELLEME 04.04.2017 10:45

04 Nisan pazartesi günü yayınlanan dizilerin reyting sonuçları belli oldu. Peki Kanal D ekranlarında yayınlanan İsimsizler reytingde kaçıncı sırada yer aldı. ATV'nin en çok izlenen dizisi Kırgın Çiçekler reytingde kaçıncı sırada. Show TV'nin en çok izlenen yeni dizisi İçerde kaçıncı sırada Star TV'nin yeni dizisi Söz dizisi reyingte kaçıncı sırada. TV 8'in en çok izlenen programı Survivor kaçıncı oldu? TRT 1'in komedi dizisi Hangimiz Sevmedik'in reyting durumu ne? İşte 03 Nisan reyting sonuçları ile ilgili merak edilenler

03 NİSAN REYTİNG SIRALAMASI

03-nisan-reytingleri

SÖZ VE İSİMSİZLER DİZİSİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Daha yayına girmeden büyük ses getiren Star TV'nin asker dizisi "Söz"ün ilk bölümü izleyici karşısına çıktı.

İlk bölümdeki dikkat çeken operasyon ve eğitim sahneleri dikkat çekerken, dizinin izleyicileri sosyal medyada, ilk kez görücüye çıkan iş övgü aldı.

Sosyal medya platformu Twitter'da "Söz dizisi" Türkiye Gündemi TT listesinde birinci sıraya oturdu. Öte yandan dizinin bir numaralı rakibi Kanal D ekranlarında yayınlanan "İsimzsizler" ise Twitter'da TT listesinde 2'nci sıraya yerleşebildi.

Sosyal medyada yer alan sıralamayı dikkate alacak olursak, "Söz"den tam bir hafta önce yayına giren ve "Söz"le aynı gün aynı saatte yayınlanan Kanal D'nin dizisi İsimsizler yarışta "Söz"ün gerisinde kalmış oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor