Yalancı Bahar 14.bölümü! Madhubala’dan yediği tokatların...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Madhubala Ek Ishq Ek Junoon adlı diziyi Yalancı Bahar dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Yalancı Bahar 14.bölümü! Madhubala’dan yediği tokatların...
Yalancı Bahar 14.bölümü! Madhubala’dan yediği tokatların...
GİRİŞ 06.04.2017 17:23 GÜNCELLEME 06.04.2017 17:26

Bollywood Yıldızları Vivian Dsena ve Drashti Dhami’nin başrolleri paylaştığı Yalancı Bahar dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar 14.bölümü haberimizin detayında

YALANCI BAHAR 14.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Madhubala’dan yediği tokatların ardından ondan büyük bir intikam almaya karar veren RK, büyük bir plan hazırlığına girişir. Malik’in yanında refakatçi olarak geceyi hastanede geçiren Madhubala’nın yanına giden RK, ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif eder. Madhubala ilk başta onun bu teklifini reddetse de RK, Malik’in tüm tedavi masraflarını karşılayacağını söyleyince düşünmek için zaman ister. Ertesi gün Malik’in tedavisi için gerekli para hastaneye yatırılmadığı için iyice köşeye sıkışan Padmini ne yapacağını bilemez haldeyken Madhubala çaresiz RK’nın stüdyosuna gider. Madhubala, RK’nın evlilik teklifini kabul edecek mi?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de