Diriliş Ertuğrul 88.bölümü izle! O isim ölüyor...

Her bölümü farklı bir aksiyona sahne olan Diriliş Ertuğrul 88.bölümü yayınlandı. TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 88.bölümüyle yine nefes kesti.

GİRİŞ 18.05.2017 14:07 GÜNCELLEME 18.05.2017 14:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son bölümünün yayınlanmasının ardından yeni bölüm büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 88.bölüm özeti yayınlandı. TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle nefes kesti. Peki Diriliş'in yeni bölümünde neler oldu? Aliyar ölecek mü? "Karacahisar kalesini almayı da Vasilyus'un kellesini imparatora yollamayı da iyi biliriz" diye Ertuğrul yeni planı ne oldu? İşte Diriliş Ertuğrul 88.bölüm özeti TRT 1 izleme sayfası

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 88.BÖLÜMÜ TIKLA İZLE

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 88.bölümüyle 17 Mayıs çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluştu.

Diriliş Ertuğrul 89.bölüm fragmanı neden yok? Bu hafta yeni bölüm...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 88.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Beklenmeyen Misafir Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır.

Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur.

Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?

diriliş-aliyar

CEM UÇAN KİMDİR?

Filinta dizisinde Bıçak Ali karakteri ile ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran yakışıklı oyuncu Cem Uçan yeni dönemde Diriliş Ertuğrul dizisinde Aliyar karakterini canlandırmaktadır. 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cem Uçan daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Nizama Aldanmış Ruhlar, Acayip Hikayeler, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Küçük Kıyamet, Filinta ve Sungurlar gibi bir çok projede rol almıştır. İstanbul doğumlu Cem Uçan’ın aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır.

YORUMLAR 2
  • aliyar 6 yıl önce Şikayet Et
    her bolum bir darbe yedi alıyar bey bır agız tadı ıle seyredemedık sımdıde canına kıydınız oldumu hıc
    Cevapla
  • KULlardan bir kul 6 yıl önce Şikayet Et
    "3-4 çocuk yapın" diyen C.REİSİMİZİN rağmına filmin bu sahnesini genç kızlarımızın adına çok esefle izledim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?