Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı o dizeye transfer oldu

Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nin Kılıç karakterini oynayan başarılı oyuncu Atilla Olgaç uzun bir aradan sonra başka bir dizide oynamaya başlayacak.

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı o dizeye transfer oldu
Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı o dizeye transfer oldu
GİRİŞ 03.06.2017 09:13 GÜNCELLEME 03.06.2017 09:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı Atilla Olgaç Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisine transfer oldu.

Kurtlar Vadisi'nde elinden çakısını düşürmeyen Kılıç şimdi Arka Sokaklar'da...

Usta tiyatro sanatçısı Atilla Olgaç, Uğur İzgi ve Kadir Polatçı canlandıracakları karakterlerle cuma günlerinin fenomeni Arka Sokaklar’a renk olacak.

arka-sokaklar-atilla.jpg

Atilla Olgaç Kimdir? Atilla Olgaç Nereli? Kaç Yaşında?

1944 yılında İstanbul’da dünyaya gelen usta oyuncu Atilla Olgaç’ın babası Kahraman Olgaç Türkiye Satranç Federasyonu Onursal Başkanlığı yapmıştır. Atilla Olgaç Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümü mezunudur. 1974 senesinde Kıbrıs Barış Harekatı’nda askerlik görevini yerine getirirken bulunmuştur. Gazi ünvanlı tek oyuncudur. Bugüne kadar 3 kez evlenen Atilla Olgaç’ın ilk evliliği’nden bir oğlu, 2. evliliği sanatçı Nurhan Damcıoğlu ile 10 sene sürmüş, son evliliği ise Türkan Olgaç ile gerçekleşmiş ve bu evliliğinden Naz isminde bir kızı vardır. Oyunculuk kariyerinde özellikle Kurtlar Vadisi dizisinde Kılıç karakteri ile ekran severlerin büyük beğenisini kazanmayı başaran Atilla Olgaç aslen Adana’lıdır.

YORUMLAR 1
  • Izleyici 6 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisinden sonra Stv de ekip 1 de oynuyordu en son.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı