Zor Sevda 46.bölüm izle! Zoya'dan şaşırtan karar...

Kanal 7'nin en çok izlenen Hint dizisi olan Zor Sevda 46.bölüm özeti yayınlandı. Peki sevilen dizi Zor Sevda 46.bölümünde neler oldu? İşte özeti ve tüm detayları

Zor Sevda 46.bölüm izle! Zoya'dan şaşırtan karar...
Zor Sevda 46.bölüm izle! Zoya'dan şaşırtan karar...
GİRİŞ 04.07.2017 17:38 GÜNCELLEME 04.07.2017 17:39

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Zor Sevda’nın bu bölümünde İmran’ın Necma’ya olan aşkını açıklaması ile herkes rahatlar. Zoya ve Asaf’ın arası ise Zoya’nın yolda tanımadığı bir adamın arabasına binmesi yüzünden bozulur. 

ZOR SEVDA 46.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Necma ile İmran tüm sorunları aşıp aşklarını tüm ailenin önünde itiraf eder ve düğünleri için gün saymaya başlarlar. Ancak İmran’ın kaybolan telefonunun doğumhaneden çıkması Zoya’nın aklını karıştırır. Zoya, şehir merkezine gitmek için tanımadığı bir adamın arabasına binmek zorunda kalır. Bu durumu öğrenen Asaf ise Zoya’ya küser. Hasena ise oğlunu Necma’ya kaptırdığını düşünür. Raziye, Ayan’a Hümeyra’nın hastalığından bahsederken Hümeyra, kalbinin delik olduğunu öğrenir. Yavaş yavaş hafızası yerine gelen Hümeyra, Ayan’ın kendisini istemediğini hatırlar ve canına kıymaya kalkar. 

Zıt karakterlerin ‘Zor Sevda’sı hafta içi her gün 16.00’da Kanal 7’de ekranlarında… Dizinin tüm bölüm özeti ve fragmanını izle7.com sitesinde izleyebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede