Ver Elini Aşk oyuncuları kimdir ve kaç yaşındadır? Biyografileri?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ver Elini Aşk oyuncuları kimdir? Her perşembe seyirci ile buluşacak Ver Elini Aşk oyuncuları Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür, Asuman Dabak kimdir? İşte biyografileri ve kariyerleri...

Ver Elini Aşk oyuncuları kimdir ve kaç yaşındadır? Biyografileri?
Ver Elini Aşk oyuncuları kimdir ve kaç yaşındadır? Biyografileri?
GİRİŞ 07.09.2017 11:52 GÜNCELLEME 07.09.2017 11:52

Yapımı Salacak Yapım’a ait Ver Elini Aşk’ın başrollerini Sevda Erginci, Ali İl ve Köksal Engür paylaşıyor. Bora Onur’un yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleminden. Asuman Dabak, Hakan Pişkin, Ceren Koç, Büşra Çam, Nihal Menzil, Metin Keçeci, Toygun Ateş, Mesut Yılmaz, Gamze Demirbilek, Duygu Karaca, Gökay Müftüoğlu, Burcu Günay, Nazan Ayas ve Gülsün Sare Fil gibi birçok usta ve genç oyuncuyu kadrosunda bulunduran Ver Elini Aşk, ekranların en sevilen aile komedilerinden olmaya aday gösteriliyor.

İşte Ver Eline Aşk oyuncuları ve biyografileri:

Ali İl Kimdir: 16 Kasım 1981 doğumlu oyuncu Ali İl, İ.Ü. Konservatuar Tiyatro mezunudur. Ali İl, Küçük kadınlar dizisinde Ali karakteriyle büyük bir beğeni alan yakışıklı oyuncu ardından Seni Bana Yazmışlar, Böyle Bitmesin dizisinde Atilla, Poyraz Karayel dizisinde ise Sadrettin rolünü üstlenmiştir. Ali İl İstanbul doğumludur 1.77 boyundadır.

Sevda Erginci Kimdir: 4 yaşında iken anne ve babası boşanmış olan Sevda Erginci 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 15 yaşında iken tiyatro ve oyunculuk ile ilgilenmeye başlamış ilk tiyatro deneyimini Semaver Kumpanya çocuk tiyatrosunda Paki ve Çiçekleri isimli oyun ile gerçekleştirmiştir. Sevda Erginci 2012 senesinde Koyu Kırmızı isimli dizide Ayşe, veda dizisinde Lamia ve Karagül dizisinde Ayşe karakterlerini canlandırmıştır.

Köksal Engür Kimdir: Tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Köksal Engür geçmişten günümüze bir çok dizi ve sinema’da rol almış usta oyunculardandır. 1947 yılında dünyaya gelen Köksal Engür yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanan Beş Kardeş dizisi oyuncuları arasında yer almakta ve dizide Osman Amca karakterini canlandırmaktadır. Yakın zamanda ise Leyla ile Mecnun dizisinde Ak Sakallı Dede ve Karabasan rollerini canlandıran Köksal Engür aslen Kars’lıdır ve Kars doğumludur.

Asuman Dabak Kimdir: Bahçelievler Belediye Tiyatrosu ile sanat hayatına merhaba diyen Asuman Dabak seslendirme üzerine çalışmalar gerçekleştirmiştir. Tiyatro’nun ardından dizi ve sinemalarda rol alan güzel oyuncu ilk dizi serüvenine Örümcek adlı dizide Emine karakteri ile adım atmıştır. 2006 yılında Asuman Dabak Tiyatrosu’nu kurmuş çocukluk aşkı Ümit Birsel ile evlenmiştir nikah şahitliğini ise Türkan Şoray gerçekleştirmiştir. Asuman Dabak aslen Manisa Akhisar’lıdır ve Akhisar doğumludur.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak