Fi yeni sezon Çi yayın günü değişti! Fi ne zaman yayınlanıyor?

Fi yeni sezon bölümleriyle Puhu TV'de yayınlanmaya kaldığı yerden devam ediyor. 2.sezon Çi adıyla gelen dizinin yayın günü değişti. Peki, Fi yeni sezonu Çi yeni yayın günü ne zaman?

Fi yeni sezon Çi yayın günü değişti! Fi ne zaman yayınlanıyor?
Fi yeni sezon Çi yayın günü değişti! Fi ne zaman yayınlanıyor?
GİRİŞ 22.11.2017 12:08 GÜNCELLEME 22.11.2017 12:08

İnternet yayıncılığının ilk dizilerinden Fi yeni sezon ilk bölümü 9 Kasım Perşembe günü ekrana geldi. Çi adıyla yayınlanan Fi 2.sezon bölümleri artır Cuma günleri yayında olacak. Peki, Fi: Çi 2.bölümü ne zaman yayınlanacak? Fi Puhu TV'den nasıl izlenir?

Fİ: Çİ 2.BÖLÜM NE ZAMAN?

Yazar Azra Kohen'in Fi, Çi, Pi üçlemesinden uyarlanan, geçen sezon serinin ilk kitabıyla seyirci karşısına çıkan Fi, bu sezon Çi ile beraber Puhu TV'de. Fi yeni bölümleri artık Perşembe günleri ekranda olmayacak. Fi yeni sezon, Çi 2.bölümü 17 Kasım Cuma günü Puhu TV'den izlenebilecek.

Fİ PUHU TV'DEN NASIL İZLENİR?

Başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi gibi oyuncuların rol aldığı Fi ve yeni sezon bölümleri Çi, Puhu TV internet adresinden izlenebilecek.

Fİ TÜM BÖLÜMLER İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Fİ YENİ SEZON Çİ 1.BÖLÜMDE NELER OLDU?

En büyük hedefi olan Duru'ya kavuşan Can Manay, artık dünyanın en mutlu erkeği. Ardında Deniz'i bırakan Duru ise sonunda en önde olduğu bir hayata kavuşuyor. Ancak bu mutlu tabloda ilk bakışta göze çarpmayan karanlık renkler var. Finale ise aylardır ülke ülke gezen Deniz’in Duru ile yaşadığı eve geri dönüşü damga vurdu. Merak uyandıran final sahnesi ardından Fi'nin yeni sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi