Pınar Deniz kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile adından söz ettiren Pınar Deniz, son olarak rol aldığı Kardeşim Benim 2 filmi oyuncuları ile Beyaz Show'a konuk olmaya hazırlanıyor. Peki, genç ve yetenekli oyuncu Pınar Deniz kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Pınar Deniz kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?
Pınar Deniz kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?
GİRİŞ 04.01.2018 17:16 GÜNCELLEME 04.01.2018 17:16

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin'de Yıldız karakteriyle kamera karşısına geçen ve bu rolle tanınan bir oyuncu olan Pınar Deniz kimdir? Bu akşam Beyaz Show'un canlı yayın konuklarından biri olacak olan Pınar Deniz kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte, Pınar Deniz'in biyografisi ve rol aldığı dizi, filmler...

PINAR DENİZ KİMDİR?

10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen genç ve yetenekli oyuncu Pınar Deniz rol aldığı dizi ve reklam filmleriyle günümüz tanınan oyuncularından biri haline gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olan Pınar Deniz, çocukluk hayali olan oyunculuk için dersler almış ve kariyerine bu şekilde yön vermiştir.

2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra ünlü şarkıcıların klibinde rol alan Pınar Deniz, asıl çıkışını 2016 yılında yayına başlayan Vatanım Sensin dizisiyle yakalamıştır. Halen Vatanım Sensin dizisinde ailenin asi kızı Yıldız karakterini canlandırmaktadır.

2017 yılına gelindiğinde başrollerinde Burak Özçivit, Murat Boz ve Leyla Feray gibi isimlerin rol aldığı Kardeşim Benim 2 filmi ile kamera karşısına geçmiştir.

Rol Aldığı Yapımlar:

2014 -Sil Baştan (Evrim) 

2015 -Beyaz Yalan (Azra)

2016 -Vatanım Sensin (Yıldız)

2017 -Kardeşim Benim 2 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?