Kanal D Çocuklar Duymasın dizisinde sürpriz isim katılıyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ'un yer aldığı Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosuna Tuna Arman katlıyor.

Kanal D Çocuklar Duymasın dizisinde sürpriz isim katılıyor!
Kanal D Çocuklar Duymasın dizisinde sürpriz isim katılıyor!
GİRİŞ 15.12.2017 11:33 GÜNCELLEME 15.12.2017 11:33

Reytinglerde düşüşe geçen ve final yapması beklenen Kanal D'nin Çocuklar Duyması oyuncu kadrosuna bir takviye daha...

Çocuklar Duymasın, kadrosuna yeni bir isim daha kattı. Haluk ve Meltem'in boşanma sürecinin işlendiği kanal d'nin dizisi Çocuklar Duymasın'a ortalığı karıştıracak yeni bir karakter geliyor.

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan, Zeyno Günenç, Volkan Severcan gibi isimlerin başrolünü paylaştığı diziye, Tuna Arman dahil oluyor.

Tuna Arman dizide Tuna'nın eski eşi Merve'nin annesini canlandıracak. Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümü 24 Aralık Pazar günü Kanal D ekranlarında yer alacak.

çcouklar-duymasın-tuna

Tuna Arman Kimdir? Tuna Arman Nereli? Kaç Yaşında?

Tiyatro ve dizi oyunculuğunun yanı sıra televizyon sunuculuğu ile adını duyuran Tuna Arman ilk olarak 1980 senesinde AÇOK isimli grup ile tiyatro yaşantısına adım atmıştır. TES Şan Tiyatro kursunda eğitim alan Tuna Arman daha sonra 1984 yılında İstanbul Belediye Tiyatrosunda devam etmiş 1985 yılında ilk Tiyatro deneyimini Devlet Tiyatrosu Kızılderililer adlı oyun ile gerçekleştirmiştir.

Çorap Söküğü, Derman, Hepsi1, Avrupa Yakası, Tatlı Hayat, Evimiz Olacak mı?, Çiçek Taksi, Cümbüş Sokak, Bizim Mahalle, Altınkuş Musiki Cemiyeti, Uzak Kentin İnsanları (Köprü), Mavi Mavi, Uzak Kentin İnsanları ve Yalan Dünya adlı projelerde yer alan Tuna Arman gelecek yaz sezonu Show Tv’de yayınlanacak olan Tutar Mı Tutar adlı dizide Kuaför Selen karakterini canlandıracaktır. Tuna Arman İstanbul doğumludur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara skandalında o detaya dikkat! 'Bu tuzağa düşmemek lazım'
Ali Ülker açıkladı: Türk devi BM'de 'örnek vaka' oldu