Diriliş Ertuğrul 104.bölüm 3.fragmanı! İbn-i Arabi geri döndü...

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 104.bölüm 3.fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul'da İbn-i Arabi geri döndü...

GİRİŞ 31.01.2018 16:29 GÜNCELLEME 31.01.2018 16:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni bölümü bu akşam yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul 104.bölüm 3.fragmanı yayınlandı. İzleyenlerin büyük sürprizle karşılaştığı Diriliş Ertuğrul 104.bölüm fragmanında İbn-i Arabi geri döndüğü ortaya çıktı. Uzun süredir senaryo gereği dizide yer almayan İbn-i Arabi izleyenleri heyecanlandırdı. İşte Diriliş Ertuğrul 104.bölüm 3.fragmanı ve tüm detaylar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 104.BÖLÜM 3.FRAGMANI

 

Diriliş Ertuğrul 104.bölüm 2.fragmanı! Hayme ana ölüyor mu?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 104.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul, Bahadır ve ailesini bertaraf ettikten sonra Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için yola koyulmuş, gizli geçitten girip nihayet kaleyi fethetmişti. Ares ise kendini ölüler arasına saklayarak kaçmayı başarmıştı. Ertuğrul’un bundan sonraki idare siyaseti ne olacak? Kaleyi fethetmesi Ertuğrul’a ne gibi mesuliyetler yükleyecek? Ares’i yakalamak için ne yapacak?

Hayme Ana kimdir tarihte nasıl ölmüştür? 

İmparatordan gelecek tehditler ve saldırılara karşı ne gibi tedbirler alacak? Kaleyi kaybeden ve ölülerin arasına gizlenip kaçan Ares nereye gidecek? Bilecik Tekfuru’na ulaşabilecek mi? Ertuğrul’dan kaleyi geri almak için nasıl bir yol izleyecek? Yakalanacak mı yoksa ordu toplayıp geri mi dönecek?

Yaralanan Titan’ın akıbeti ne olacak? Ares’in peşine düşen Atsız onu yakalayabilecek mi? Ertuğrul’un fetih haberi geldikten sonra Sultan nasıl bir karşılık verecek? Emir Saadeddin’in bu duruma tepkisi ve planı ne olacak?

YORUMLAR 3
  • f.o. 6 yıl önce Şikayet Et
    Sakalı neden kisaltmışlar? Çok kötü olmuş.
    Cevapla
  • yoldaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahüekber.gerçek manevi yol göstericilere her zaman ihtiyaç var.fetö şarlatanı gibi değil.dinimize çok zarar verdi.
    Cevapla
  • diriliş 6 yıl önce Şikayet Et
    ibnül arabi diziden hiç çıkmasa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de 'Türkiye' paniği, başvurmaya hazırlanıyorlar! 4 maddelik plan ortaya çıktı...
Türkiye öyle bir adım attı ki! Çok sayıda ülke harekete geçebilir...