Sen Anlat Karadeniz 3.bölümde neler oldu? Son bölüm ATV'de!

ATV ekranlarının yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz 2.bölümüyle yine fırtına gibi esti. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes ve Tahir'in kaçışı sürerken, Vedat'ın ateşi çevresindeki herkesi yakmaya devam eder. Peki, nefes kesen final sahnesi sonrasında, merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 3.bölümde neler oldu? Son bölüm ATV'de!
Sen Anlat Karadeniz 3.bölümde neler oldu? Son bölüm ATV'de!
GİRİŞ 08.02.2018 08:55 GÜNCELLEME 08.02.2018 17:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sen Anlat Karadeniz 3.bölümde; Vedat ve adamlarına yakalanmaktan son anda kurtulan Tahir ile Nefes, kısa süreliğine de olsa sığınacak bir yer bulurlar. Diğer bir yandan öfkesi gittikçe katlanan Vedat'ın gözünü intikam hırsı bürümüştür. Gördüğü yerde acımadan Tahir'i öldürmeye ant içer. Ailesinin gözünden sakındığı Tahir'in peşine düşen Mustafa ise Vedat'ın ateşinden nasibini alır. Vedat'ın en azılı tetikçisi Eyşan da elini boş bırakmaz ve Kaleliler'in maddi çıkmazı için hazırlıkları yapar. Can korkusuna eklenen maddi yük Mustafa'nın belini bükecektir. Vedat'ın ağır işkencesine maruz kalan Asiye'nin babası sonunda Tahir'in yerini Mustafa'ya söyler. Ancak sotede bekleyen Vedat'ın adamı Mustafa'yla beraber yola çıkacaktır. Nefes ve Tahir yayla evinde kapıda bir yığın adamla sıkışıp kalırlar. Peki, Sen Anlat Karadeniz 2.bölümü ile seyirciyi ekrana kilitlerken, Sen Anlat Karadeniz 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Sen Anlat Karadeniz 3.bölüm fragmanı

 

Sen Anlat Karadeniz 3.bölüm ne zaman?

Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İre Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Osman Sınav imzalı Sen Anlat Karadeniz 3.bölümü ile 7 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Sen Anlat Karadeniz son bölümde neler oldu?

Nefes Vedat'a teslim olmak yerine, Deli Tahir'in elini tutup Karadeniz'in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes'in boğulmasına ve kalbinin durmasına neden olur. Tahir, Nefes ve Yiğit'le hayat mücadelesi verirken, ailesi de Vedat ve adamlarıyla büyük bir kavgaya tutuşur. Sonunda, Yangazlar'ın yaptığı akıllıca bir oyunla, Tahir, Nefes ve Yiğit kurtulurlar.

Ancak, onların geçici kurtuluşu, Vedat'ın psikopatça öfkesini köy halkına çevirmesine neden olur. Karısını ve oğlunu saklayan Karadenizlilere yapmadığını bırakmaz. Köyün imamı Osman Hoca'ya işkence etmek, Vedat'ın canavarlığının son noktası olacaktır.

Tahir ise, kaçtıkları yayla evinde, Vedat'ın sekiz yıldır Nefes'e neler çektirdiğini öğrenir. Nefes'in yaşadıklarını öğrenmek, o sert Karadeniz delikanlısının hüngür hüngür ağlamasına neden olur. O gece, iki genç acılarını ve öfkelerini Karadeniz'in dağlarına, dalgalarına, bulutlarına akıtırlar.

Onlar saklandıkları yerde acılarıyla boğuşurlarken, Vedat ve Eyşan herkes için yeni acılar yaratmanın peşindedirler. Mustafa, ailesinin geçim kaynağı Kaleli Kum'un batması tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Mustafa ailesini korumak için neleri göze alacak?

Sen Anlat Karadeniz 2.bölüm tamamını izlemek için;

YORUMLAR 15
  • irem helvacıoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    cok beyendim bu filmin kıtabını cıkarsınlar
    Cevapla
  • trek isim bagul 6 yıl önce Şikayet Et
    Beni en çook tahir nefes dizideki tüm oyuncular Beni o jadae çook etkiledi Ben dizi izliyorum ama bunun gibi Ben dizi izlemedim tebrikler.Lütfen Ben sudden Rica ediyorum by diziyi final yapmayin.
    Cevapla
  • MERVE 6 yıl önce Şikayet Et
    tek kelimeyle MÜKEMMEEL
    Cevapla
  • ne alaka 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Cevapla
  • söz 6 yıl önce Şikayet Et
    dizi çook güzel ve heycan verici , tahiri çok beğeniyorum adam yakışıklı neyapalım.trabzonda çekilmesi iyi olmuş çünkü sevdiğim şehirdir
    Cevapla
  • oflii 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle dizi harika ama karadeniz yalnıs anlatılmız bizim karadeniz oyle 10 kişiden ibaret degildir istanbuldan gelıcen trabzonda adamları rehin alıcan oyle bır karadeniz yok dizi harıka cok begendım karadenızlıye yakısacak haraket sahıp cıkmak fakat dizi boyle devamedıcekse kaldırılsın ama tahırınde bır karadenız sulalesıne sahıp oldugu dıger bolumlerde cok uzatmadan karadenızlılerı oldugu gıbı gosterıceklerse devam etsın
    Cevapla
  • söz 6 yıl önce Şikayet Et
    kültür yansıması gayet iyi ayrıca kaldırılmasınada lüzum yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki