Diriliş Ertuğrul 106.bölüm (son bölümün) izle!

Son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul 106.bölüm özeti yayınlandı. Yeni bölüm yine nefes kesen Diriliş Ertuğrul 106.bölümü TRT 1 ekranlarında ve haberimizden detayında izleyebilirsiniz...

GİRİŞ 20.02.2018 10:00 GÜNCELLEME 20.02.2018 12:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının çarşamba akşamlarına ambargo koyan dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölüm özeti yayınlandı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 106.bölüm yine nefes kesti. Peki sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 106.bölümünde neler oldu? Titan'ın adamları tarafından tutsak düşürülen Bamsi'nin eşi Hafsa hatun öldü mü? Olaylardan Turgut Alp'i sorumlu tutan Bamsi öfkesini kimden çıkardı? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm özeti ve detayları

Diriliş Ertuğrul 107.bölüm fragmanı! Sadettin Köpeğin idamı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 106.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

 

Ertuğrul’dan intikam almak isteyen Ares, adamlarıyla beraber gizlice Hanlı Pazar’a sızmıştı. Tüccarlarla konuşmak için Hanlı Pazar’a gelen Ertuğrul’un önüne Atsız’ın cesedini bırakan Ares ve adamları saldırıya geçmişler fakat başarısız olmuşlardı. Yakalanan Ares, Ertuğrul tarafından kaleye götürülüp zindana atılmıştı. Ertuğrul, bildiklerini Sultan Alaeddin’e anlatması karşılığında Ares’i serbest bırakacağını söylemiş, ilk başta direnen Ares daha sonra Ertuğrul’un teklifini kabul etmiş ve Ertuğrul, yanına Halime’yi de alarak alpları ve Ares’le beraber Konya’ya doğru yola çıkmıştı.
 
Konya’ya varmadan Titan ve Angelos’un yolda kendisini kurtaracağını uman Ares kurtulabilecek mi? Ertuğrul, Konya yolunda ne gibi tehlikelerle karşılaşacak? Ares’i sultanın huzuruna sağ salim çıkarabilecek mi? Ares’in anlattıklarından sonra Emir Saadeddin’in gerçek yüzü ortaya çıkacak mı? Ertuğrul, Emir Saadeddin’i devirebilecek mi?


Sultana tuzak kuran ve bu tuzağı saraydaki en büyük rakibi Emir Nizameddin’in üstüne yıkıp onu bertaraf eden Emir Saadeddin, sultanın en gözde emiri olmuş ve üstündeki bütün şüphelerden sıyrılmıştı. Ertuğrul’un Konya’ya geleceğini öğrenen ve sultana bildiği her şeyi anlatacağını düşünen Emir Saadeddin ne yapacak? Ertuğrul’un anlatacakları ve Ares’in itirafları karşısında kendisini nasıl savunacak? Sultan, duyduklarından sonra Emir Saadeddin’in cezasını kesecek mi? 

Titan ve Angelos, Ertuğrul’un yokluğunda Türk obalarına nasıl saldırılar yapacak? Angelos’un içerideki casusu olan Marya içeriden ne gibi istihbaratlar verecek? Marya’nın casus olduğu ortaya çıkacak mı? Karacahisar Kalesi’nin ve Türk obalarının durumu ne olacak? 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 106.BÖLÜMÜ HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 106.BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANDI? 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 106.bölümü 14Şubat çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

YORUMLAR 10
  • Simge 6 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrul çok güzel
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    çarşamba gününü iple çekiyorum diziyi seyretmek için çok güzel anlatıyorlar
    Cevapla
  • Aysun 6 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ten başka dizi tanımam
    Cevapla
  • Aysun 6 yıl önce Şikayet Et
    Dirilisten başka dizi tanımam
    Cevapla
  • nizar 6 yıl önce Şikayet Et
    ertuğrul gaziyle ilgili herhangi bir bilgi yok kaynaklarda sadece osman beyin babası olarak geçiyor. Tarih kısmen osman beyden itibaren ama kesinlikle orhan bey döneminde tutulmaya başlıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’