Tuğba Çom kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı Yıldız Yüksel karakteri ile gündemde olan genç oyuncu Tuğba Çom'un yaşamı merak konusu oldu. Peki, genç ve güzel oyuncu Tuğba Çom kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Tuğba Çom hakkında tüm merak edilenler...

Tuğba Çom kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Tuğba Çom kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 19.02.2018 11:08 GÜNCELLEME 19.02.2018 11:08

Yetenekli oyuncu Tuğba Çom, Gülse Birsel imzası taşıyan Star TV ekranlarının yeni dizisi Jet Sosyete'de Yıldız Yüksel karakterini canlandırıyor. Dizide Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak gibi ünlü isimlerle beraber rol alan Tuğba Çom'un hayatı araştırılıyor. Peki, Benim İçin Üzülme, Komedi Türkiye gibi yapımlarla tanıdığımız Tuğba Çom kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Tuğba Çom'un biyografisi...

TUĞBA ÇOM KİMDİR? 

1990 yılında Rize'de dünyaya gelen Tuğba Çom aslen Rize'lidir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunu olan Tuğba Çom yönetmen Erhan Makar ile 2015 yılında dünya evine girmiştir.

Ekranların yetenekli genç isimlerinden olan Tuğba Çom, Serender, Güzel Kız, Türkan, Koyu Kırmızı, Benim İçin Üzülme ve Komedi Türkiye gibi projelerle adını duyurmuştur. 

2018 yılına gelindiğinde başrollerinde Derya Karadaş, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Ayşenil Şamlıoğlu, Gülse Birsel ve Sarp Apak gibi ünlü isimlerin rol aldığı Jet Sosyete dizisinde "Yıldız" karakteri ile yer almaktadır.

Jet Sosyete "Yıldız" karakteri

Yaşar ile Safiye Yüksel’in kızları Yıldız liseden zar zor mezun olmuş, üniversiteye hazırlanan ama aklı fikri asla derslerde olmayan bir genç kız. En büyük derdi kıyafet almak, güzelleşmek, modaya uymak, gezmek ve zengin bir koca bulmak. Her genç ve eli yüzü düzgün erkeğe potansiyel sevgili olarak bakan Yıldız için jet sosyete ortamı tam bir cennet.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu