Kapadokya'dan benzersiz görüntüler

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

Kapadokya'dan benzersiz görüntüler
Kapadokya'dan benzersiz görüntüler
GİRİŞ 14.03.2020 10:53 GÜNCELLEME 14.03.2020 10:53

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta binlerce yıllık tarihiyle İç Anadolu’nun kalbi olan Kapadokya’dan evlere konuk olacak.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta her yıl binlerce turisti ağırlayan Kapadokya’dan izleyici karşısına çıkacak. Özlem Tunca Kapadokya’da ilk olarak bölgenin en önemli simgelerinden Üç Güzeller peri bacalarına gitti. Üç Güzeller’in öyküsünü anlatan Özlem Tunca izleyicileri için benzersiz görüntüler derledi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı Göreme açık hava müzesi oldu. Kapadokya’ya gelenlerin görmeden gitmek istemedikleri bölgeyi gezen Tunca, Hristiyanlar için oldukça önemli olan açık hava müzesinin tarihini anlattı. Rotasını çömleğiyle meşhur Avanos’a çeviren Dünyayı Geziyorum ekibi soluğu çömlek ustasının yanında aldı. Çömlekçiliğin tarihini ustasından dinleyen Özlem Tunca Kızılırmak’tan çıkan çamurun aldığı şekilleri görünce hayranlığını gizleyemedi.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak atv ile keyifli bir maceraya atıldı. Kapadokya’da muhteşem gün batımını görmek isteyen Özlem Tunca atv turunda heyecanlı anlar yaşadı.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'