Salgın hastalıkların tarihi

Tarihi sevdiren program Tarihte Yürüyen Adam ile her Cumartesi 20.00’da Ülke TV’de…

Salgın hastalıkların tarihi
Salgın hastalıkların tarihi
GİRİŞ 02.04.2020 15:58 GÜNCELLEME 02.04.2020 15:58

Tarihte Yürüyen Adam’da Ahmet Anapalı bu hafta faklı bir program konsepti ile izleyici karşısına çıkıyor. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını özelinde, tarihte görülen salgın hastalıkların çıkış noktasını ve etkilerini ekrana getirecek.

Tarihi sevdiren ve merak uyandıran program Tarihte Yürüyen Adam’da bu hafta salgın hastalıkların kökeni, insanlığın geçmişte hangi salgınlarla mücadele ettiği konusu işlenecek. Ahmet Anapalı, insanların yaşam şekillerini bir anda değiştiren, birçok insanın hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgınından yola çıkarak, geçmişte görülen salgın hastalıklar hakkında izleyicileri bilgilendirecek.

Programda ayrıca Anapalı, ekonomik olarak ülkeleri zorlayan salgın hastalıklara dair : ‘’Hangi yüzyılda ve hangi coğrafyada salgın hastalıklar görüldü? Salgının izini silmek zor oldu mu? Kara veba olarak geçen hastalık ilk nerede çıktı? Milyonlarca insanın ölümüne neden olan İspanyol gribi hangi yıllarda görüldü?’’ sorularını yanıtlayacak.

Tarihi sevdiren program Tarihte Yürüyen Adam ile her Cumartesi 20.00’da Ülke TV’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!