Sofra adabına dair bilinmesi gerekenler

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Cuma 22:45’te Kanal 7’de…

Sofra adabına dair bilinmesi gerekenler
Sofra adabına dair bilinmesi gerekenler
GİRİŞ 25.06.2020 12:14 GÜNCELLEME 25.06.2020 12:14

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekrana geliyor. Muhabbet Kapısı’nda bu akşam en önemli görgü kurallarından sofra adabı üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile izleyiciye aktarılıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sade ve etkileyici anlatımıyla ekrana gelen Muhabbet Kapısı’nda bu akşam sofra adabının önemi hakkında merak edilenlere yer verilecek. Mustafa Karataş, sofraya oturmadan önce yapılması gerekenleri, sağ elle yemenin önemini, ailece sofraya oturmanın gerekliliğini ve sofra adabına dair birçok önemli unsuru canlı yayında uygulamalı olarak anlatacak.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda yer alıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Cuma 22:45’te Kanal 7’de… 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...