Düğünlerde yapılan masraf israf mıdır?

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Cuma 23:30’da Kanal 7’de…

Düğünlerde yapılan masraf israf mıdır?
Düğünlerde yapılan masraf israf mıdır?
GİRİŞ 23.09.2020 11:50 GÜNCELLEME 23.09.2020 11:50

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Muhabbet Kapısı’nda bu akşam İslam’da israf konusu ele konuşulacak.

Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bu akşam İslamiyet’in israf ve cömertliğe bakış açısı üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. Karataş ‘İsraf ve cömertliğin ölçüsü nedir? Hz. Muhammed’in israf karşısındaki tutumu nedir? Villalarda, köşklerde ve yalılarda yaşamak israfa girer mi? Bir Müslümanın kaç kat elbisesi olması gerekir? Müslümana pahalı marka elbiseler giymek yasak mıdır? Düğünlerde yapılan masraflar israfa girer mi? Vesvese üzerine abdest almak israf mıdır? Her gün kıyafet değiştirmek israf mıdır? Sosyal medyada yediklerini paylaşmak gösteriş midir?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

 Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Cuma 23:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız