Vesveseden kurtulmak için ne yapılmalı?

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Cuma 23:30’da Kanal 7’de…

Vesveseden kurtulmak için ne yapılmalı?
Vesveseden kurtulmak için ne yapılmalı?
GİRİŞ 02.10.2020 17:18 GÜNCELLEME 02.10.2020 17:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı’nda bugün insanı kemiren rahatsızlık vesvese üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.

Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bugün nefsin kalbe getirdiği boş, faydasız ve huzursuz edici düşünceler olarak adlandırılan vesvese konusu ele alınacak. Mustafa Karataş, ‘Vesvese nedir? Vesveseyle başa çıkmak için ne yapılmalıdır? Vesvese insanın kalbini nasıl karartır? Vesveseden kurtulmak için hangi dualar okunmalıdır?’ sorularını yanıtlayacak.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

 Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Cuma 23:30’da Kanal 7’de…

YORUMLAR 2
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    hocadan ve ekrana çıkartanlardan Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Bilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Vesveseden kurtulmanın bir yolu sa bu adamı dinlememektir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! 2 cansız beden daha ulaşıldı
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!