İslam'da şükretmenin önemi

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle Kanal 7’de…

İslam'da şükretmenin önemi
İslam'da şükretmenin önemi
GİRİŞ 13.11.2020 11:47 GÜNCELLEME 13.11.2020 11:47

Nursaçan’la Sohbetler, İslamiyet’i doğru bir biçimde yaşamak için izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Nursaçan’la Sohbetler’de bu hafta Allah’ın verdiği nimetlere şükretmenin önemi üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. 

Cumartesi sabahları Nursaçan’la Sohbetler ile taçlanıyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de bu hafta Allah’ın kullarına bahşettiği nimetler karşısında şükretmenin önemi hakkında merak edilenler ele alınacak. Necmettin Nursaçan ‘Allah’ın bize ihsan ettiği nimetler için okumamız gereken dualar hangileridir? Yemeğe başlamadan önce ve yemekten sonra, nimetlerin şükrü için nasıl dua etmeliyiz?  Allah’a karşı hamd ve şükrümüzü ifade etmek için kılınan bir namaz var mıdır?  Hz. Muhammed şükür namazı kılmış mıdır? Hz. Muhammed hangi dualarla Allah’a şükretmiştir?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Necmettin Nursaçan ayrıca sosyal medya üzerinden izleyicilerin yönelttiği dini soruları Kur’an-ı Kerim ışığında yanıtlıyor.

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!