Bakan Fatih Dönmez Başkent Kulisi'nde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi yeni yayın döneminde siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez olacak.

Bakan Fatih Dönmez Başkent Kulisi'nde
Bakan Fatih Dönmez Başkent Kulisi'nde
GİRİŞ 26.12.2020 11:53 GÜNCELLEME 26.12.2020 11:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siyaset dünyasının önemli gelişmeler ve Ankara kulislerinde yaşananlar, Başkent Kulisi’nde değerlendiriliyor. Mehmet Acet bu hafta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ağırlayacak.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi yeni yayın döneminde siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez olacak. Dönmez, ‘Azerbaycan ile Türkiye arasında Karabağ zaferi sonrası yakınlaşmanın enerji alanında yeni somut neticelerini görecek miyiz? Karadeniz’de keşfedilen 405 milyar metreküplük gazı çıkarıp Türkiye’ye taşımak için harekete geçildi mi? Fatih, Yavuz sondaj gemileri keşif amaçlı yeni sondajlar yapacak mı? Karadeniz’den yeni gaz umudu var mı? Akdeniz’de yürütülen çalışmalarda olumlu işaretler var mı? Oruç Reis faaliyetlerini bitirdi mi? Yeni görevleri olacak mı?’ sorularını Başkent Kulisi’nde yanıtlayacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR 1
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakan dönmez, bor madenciliğinin Ulkemizin bor maden ihtiyacını karşılayacak mi. Nerelerde nasil kullanılacak, teşekkürler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi