İstihare namazı nedir?

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle Kanal 7’de…

İstihare namazı nedir?
İstihare namazı nedir?
GİRİŞ 29.01.2021 11:27 GÜNCELLEME 29.01.2021 11:27

Nursaçan’la Sohbetler, İslamiyet’i doğru bir biçimde yaşamak için izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Nursaçan’la Sohbetler’de bu hafta bir olayın hayırlı olup olmadığını anlamak için kılınan istihare namazı hakkında merak edilenler ekrana taşınacak.

Cumartesi sabahları Nursaçan’la Sohbetler ile taçlanıyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de bu hafta kişinin yapmak istediği bir şeyin kendisi için hayırlı olup olmayacağı konusunda bir işarete kavuşmak maksadıyla kıldığı istihare namazına dair bilinmesi gerekenler ele alınacak. Necmettin Nursaçan ‘İstihare neden, ne zaman ve nasıl yapılır? İstihare namazı nasıl kılınır? Hangi durumlarda istihare namazı kılınmalıdır? Hangi duaları okuyarak istihareye yatılır? İstiharede görülen rüyalar nasıl yorumlanır?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Necmettin Nursaçan ayrıca sosyal medya üzerinden izleyicilerin yönelttiği dini soruları Kur’an-ı Kerim ışığında yanıtlıyor.

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!