Geet'i kurtaran gizemli kişi kim?

Aşkın imkansızlık ve yalanlarla girdiği sınav Yaralı Kalbim ile hafta içi 21:15, hafta sonu 22:20’de Kanal 7’de…

Geet'i kurtaran gizemli kişi kim?
Geet'i kurtaran gizemli kişi kim?
GİRİŞ 04.02.2021 11:28 GÜNCELLEME 04.02.2021 11:28

Ekranların yeni dizi Yaralı Kalbim’de bu akşam Dev sonunda Geet ile evlenmek için onun ailesini razı eder. Panayırda peşine serseriler düşen Geet, onlardan kaçmaya çalışır. Nehre düşen Geet’i kim kurtaracak?

3. Bölüm
Dev’in çabaları sonunda büyükbabanın inadını kırar ve Geet ile evlenmek için izin alır. Kendisini bir anda muhteşem bir aşkın içinde bulan Geet çok mutlu olur. Dev’in romantik halleri Geet’i çok etkiler. Dev ve Geet, aileleriyle birlikte panayıra gider. Geet bir an için onların yanından ayrılır. Bu sırada Geet’in peşine serseriler takılır ve onu rahatsız eder. Onlardan kaçmaya çalışan Geet kendisini bir anda nehirde bulur. Çok panikleyen Geet’i nehirden kim kurtaracak?

Dizinin Konusu:
Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınacak.

Aşkın imkansızlık ve yalanlarla girdiği sınav Yaralı Kalbim ile hafta içi 21:15, hafta sonu 22:20’de Kanal 7’de…

Yönetmen: Nissar Parvez
Yapımcı: Gül Khan
Orijinal Adı: Geet – Hui Sabse Parayi
Türü: Dram – Romantik
Oyuncular: Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais, Tanushree Kaushal,

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...