Kimlerin tövbesi kabul olmaz?

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

Kimlerin tövbesi kabul olmaz?
Kimlerin tövbesi kabul olmaz?
GİRİŞ 05.02.2021 11:13 GÜNCELLEME 05.02.2021 11:13

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı’nda bugün günahlardan arınmak için tövbe etmenin önemi üzerine bir sohbet gerçekleştirecek.

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bugün Müslümanların günahlarından arınmak ve bir daha aynı günaha düşmemek için verdikleri söz yerine geçen tövbe konusu hakkında merak edilenler ekrana taşınacak. Mustafa Karataş’ Nasuh tövbesi nasıl yapılır? Kimlerin tövbesi kabul olmaz? Her günah tövbe ile affedilir mi? Üzerinde kul hakkı olan kişinin tövbesi kabul olur mu? Tövbeyi tekrar tekrar bozmanın günahı nedir?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor