TBMM Başkanı Mustafa Şentop Başkent Kulisi'nde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu TBMM Başkanı Mustafa Şentop olacak.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Başkent Kulisi'nde
TBMM Başkanı Mustafa Şentop Başkent Kulisi'nde
GİRİŞ 27.02.2021 23:02 GÜNCELLEME 27.02.2021 23:02

Siyaset dünyasının önemli gelişmeler ve Ankara kulislerinde yaşananlar, Başkent Kulisi’nde değerlendiriliyor. Mehmet Acet bu hafta TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u ağırlayacak.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu TBMM Başkanı Mustafa Şentop olacak. Meclis gündemini ele alacak olan Şentop, ‘28 Şubat post modern darbesi Türkiye’ye neler kaybettirdi? Darbeler tarihinde 28 Şubat nerede duruyor? Meclise gelen fezlekelerle ilgili nasıl bir süreç olacak? HDP milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılacak mı? Yeni Anayasa konusunda Cumhurbaşkanının çağrısı karşılık bulacak mı? Yeni Anayasa sürecinde meclise nasıl bir rol düşüyor?’ sorularını Başkent Kulisi’nde yanıtlayacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi