Kamuran Akkor sinema yıllarını Dünden Bugüne'de anlatacak

Her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyan ‘Dünden Bugüne’ programı her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

Kamuran Akkor sinema yıllarını Dünden Bugüne'de anlatacak
Kamuran Akkor sinema yıllarını Dünden Bugüne'de anlatacak
GİRİŞ 02.04.2021 11:00 GÜNCELLEME 02.04.2021 11:00

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne Türk müziğinin güçlü sesi Kamuran Akkor’u ağırlamaya devam edecek.  

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in yaşayan efsane Kamuran Akkor’la gerçekleştirdiği sohbetin ikinci bölümü bu hafta ekrana gelecek.

Usta sanatçı Kamuran Akkor programın bu bölümünde sinemayla tanışma hikayesine ve oynadığı filmlere değinecek. On bir sinema filmiyle müzikte olduğu kadar sinemada da başarılı olduğunu kanıtlayan Akkor o dönemde çekilen filmlerin zorluklarını ve güzel yanlarını da izleyicilerle paylaşacak.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance