Yeşilçam'ın temek taşlarından Yavuz Karaş Dünden Bugüne'de

Her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

 Yeşilçam'ın temek taşlarından Yavuz Karaş Dünden Bugüne'de
Yeşilçam'ın temek taşlarından Yavuz Karaş Dünden Bugüne'de
GİRİŞ 09.04.2021 10:55 GÜNCELLEME 09.04.2021 10:55

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne’ye bu hafta usta sinema ve dizi oyuncusu Yavuz Karakaş konuk oluyor. 

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in bu haftaki konuğu yıllarını sinemaya vermiş Yeşilçam efsanesi Yavuz Karakaş oluyor.

Oynadığı 400’e yakın Yeşilçam filmi ve 100 diziyle ömrünü sanata adayan Yavuz Karakaş sinemayla tanışma hikayesini ve hayatına dair bilinmeyenleri anlatacak. Sinema hayatının yanı sıra müzik sektöründe de uzun mesailer harcayan Karakaş yıllar önce yaşadığı deneyimleri Dünden Bugüne izleyicisiyle paylaşacak.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi