Ramazan'da Kanal 7 İzlenir

Ramazan ayının vazgeçilmez ekranı Kanal 7, bu yıl da siz değerli izleyicilere dopdolu içeriği ile evlerinize konuk oluyor.

Ramazan'da Kanal 7 İzlenir
Ramazan'da Kanal 7 İzlenir
GİRİŞ 12.04.2021 15:50 GÜNCELLEME 12.04.2021 16:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ramazan ayının vazgeçilmez ekranı Kanal 7, her yıl olduğu gibi bu yıl da dopdolu içeriğiyle evlere konuk olacak. Bir Ramazan klasiği haline gelen Necmettin Nursaçan’la İftar Saati ve sahur heyecanına eşlik eden Mustafa Karataş’la Sahur Vakti mübarek ayın heyecanını ekrandan izleyiciye ulaştıracak.

İftar ve sahur programlarının yanı sıra sevilen diziler ekrandaki yerini alacak. Ekranların en sevilen dizilerinden Hz. Yusuf Ramazan ayı boyunca Kanal 7 ekranlarında olacak. Birbirinden lezzetli yemek tarifleri Nermin’in Enfes Mutfağı ve Mutfağım Şahane ile iftar sofraları için alternatif olacak.

Yasin Esirgenç, Dünyanın Tadı ile nefis yemek tariflerini izleyicisine aktarırken, Özlem Tunca Dünyayı Geziyorum’da İstanbul’un önemli camilerini karış karış dolaşacak. Anadolu’nun görülmemiş köşelerini ekranlara getiren Gündüz Gece ise Kürşat’ın sunumuyla ekrandaki yerini alacak.

İftar sofrasının heyecanı İftar Saati’nde yaşanıyor.

Ruhların şifa bulduğu, kalplerin ibadete doyduğu Ramazan ayı her yıl olduğu gibi tüm coşkusuyla Kanal 7 ekranlarında karşılanıyor. Ekranların başarılı ismi Muhsin Bay’ın sunumu, sohbetleriyle gönüllere taht kuran emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın anlatımlarıyla İftar Saati, her gün 18:50’de izleyicisinin iftar heyecanına ortak olmaya geliyor.

Ramazan ayının manevi hazzı Sahur Vakti’nde hayat buluyor.

Müslümanların dört gözle beklediği Ramazan ayının maneviyatı Kanal 7 ekranlarında yaşanacak. Sahur ekranlarının vazgeçilmez programı Sahur Vakti, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Ramazan ayı boyunca her gece 01:45’te izleyicisinin sahur sofrasına eşlik edecek.

Nermin’in Enfes Mutfağı seçkin lezzetlerle ekrandaki yerini alacak.

Sevilen sosyal medya fenomeni Nermin Gül’ün sunumuyla ekrana gelen Nermin’in Enfes Mutfağı hafta içi sabahlarına renk katacak. İzleyicisinin ‘Akşam ne pişirsem?’ sorusuna cevap verecek olan Nermin’in Enfes Mutfağı iftar sofralarına ilham olacak.

Mutfağım Şahane’de şahane lezzetler…

Yasin Esirgenç ve Özlem Tunca’nın sunduğu Mutfağım Şahane Anadolu’da kurulan iftar sofralarının hazırlanışına tanıklık edecek.  Hafta içi her gün 14:20’de ekrandaki yerini alacak olan Mutfağım Şahane aile ortamı sıcaklığı sunacak.

İstanbul’un ünlü camileri Dünyayı Geziyorum ile Kanal 7’de…

Ekranların sevilen seyyahı Özlem Tunca Dünyayı Geziyorum ile Ramazan ayı boyunca İstanbul’un tarihi camilerini gezecek. Ünlü camilerin mimari yapılarını yerinde inceleyecek olan Özlem Tunca, Pazar 15:00’te izleyici karşısına çıkacak.

Osmanlı mutfağının seçkin lezzetleri Dünyanın Tadı’nda…

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın Tadı Ramazan ayı süresince Osmanlı mutfağının özel lezzetlerini izleyicisinin beğenisine sunacak. Cumartesi 15:00’te ekrana gelen Dünyanın Tadı, her biri birbirinden lezzetli yemeklerin sırlarını ustasından alacak.

Anadolu’nun Ramazan gelenekleri Gündüz Gece’de…

Anadolu insanının sıcaklığını, Türkiye’nin eşsiz güzelliklerini ekrana getiren Gündüz Gece, Kürşat’ın keyifli sunumuyla Cumartesi günü 11:20’de ekrandaki yerini alacak. Kürşat’ın renkli sunumuyla izleyicinin beğenisini kazanan Gündüz Gece, Anadolu’nun yıllardır süregelen Ramazan alışkanlıklarını ekrana taşıyacak.

Ramazan’da dizi keyfi devam ediyor

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizileri Emanet ve Yemin Ramazan boyunca yayınlanmaya devam edecek. Emanet hafta içi her gün saat 20:00’de; Yemin hafta sonları 20:00’de ekrana gelecek. Hazret-i Yusuf’un Kur’an-ı Kerim’de de geçen etkileyici ve dramatik hayat hikayesini anlatan dev prodüksiyon Yusuf’u özleyenler ve kuyudan çıkmak isteyenler için her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarına olacak…

YORUMLAR 1
  • Antalya 3 yıl önce Şikayet Et
    Teşekürler kanal 7
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu