Masterchef Esra ile lezzetli yemekler

Nermin’in Enfes Mutfağı, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün 10:45’te Kanal 7’de…

Masterchef Esra ile lezzetli yemekler
Masterchef Esra ile lezzetli yemekler
GİRİŞ 14.04.2021 15:18 GÜNCELLEME 14.04.2021 15:18

Ekranların sevilen programı Nermin’in Enfes Mutfağı’nda pratik tarifler, lezzetli yemekler, şık sunumlar izleyiciye aktarılıyor. Nermin Gül, bugün katıldığı yarışmada dikkatleri üzerine çeken Esra Tokelli’yi ağırlayacak. Nermin Gül ve Masterchef Esra, yapacakları lezzetli yemeklerle iftar sofralarına renk katacak.

Sosyal medyanın sevilen ismi Nermin Gül, Nermin’in Enfes Mutfağı ile ekrandaki yerini alıyor. Birbirinden lezzetli yemekler, hayatın içinden konular, sağlık dolu bilgiler, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün Nermin’in Enfes Mutfağı’yla evlere konuk oluyor. Nermin’in Enfes Mutfağı’nın bugünkü konuğu Masterchef Esra olacak. Yarışma boyunca yaptığı yemeklerle büyük beğeni kazanan Esra Tokelli, izleyicileri için birbirinden leziz tarifleri paylaşacak. Nermin Gül ise rulo küşleme, armut tatlısı ve çıtır soğanlı patates çorbası tarifiyle ekrandaki yerini alacak.

Nermin Gül’ün yıllardır sosyal medyada verdiği birbirinden nefis tarifler, gün sofralarının vazgeçilmez ikramlıkları ve muhteşem yemek menüleri Nermin’in Enfes Mutfağı’yla Kanal 7 ekranlarında yer alıyor.

Nermin’in Enfes Mutfağı, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün 10:45’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı